Bijbaan Logistiek Medewerker

Solliciteer nu

Bijbaan Logistiek Medewerker

Wil jij naast je studie goed bijverdienen? Word dan logistiek medewerker bij Jan Zandbergen!

Part-time · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 150 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier bevinden we ons in het hart van Dutch Food Valley: de regio waar bedrijven en onderzoeksinstituten in de food een krachtig netwerk vormen en samen nieuwe kansen benutten. Naast ons hoofdkantoor en twee productielocaties bezit de Jan Zandbergen Group een inkoopkantoor in Curitiba, Brazilië waarbij er een vlotte en nauwkeurige toestroom van goederen gegarandeerd kan worden. Met ons tweede verkoopkantoor in London ervaren onze klanten een efficiënte aansluiting en brengt dit zekerheid voor in de toekomst.

OVER DE ROL

Ben je op zoek naar een afwisselende, flexibele bijbaan naast je studie (MBO/HBO/WO) bij een van de meest vooruitstrevende bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan is dit je kans! 
Als logistiek medewerker krijg je een ontzettend divers takenpakket; orders picken en contoleren, scannen, wegen, heftruck of reachtruck rijden, laden en lossen; je gaat (en kan) het allemaal leren. Maar als je jezelf wil ontwikkelen en meer verantwoordelijkheden krijgen kan dat natuurlijk ook. Nadat je bent ingewerkt in de "normale" taken ga je samen met de teamleiding kijken welke taken je er eventueel bij kunt krijgen zodat je werk altijd een uitdaging blijft.  Ben je bijvoorbeeld technisch aangelegd? Dan leren we je hoe je kleine storingen kunt verhelpen. Heb jij goede ideeën over hoe ons magazijn kunt verbeteren? Dan zou je kunnen deelnemen aan een van de verbeterprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij Jan Zandbergen hebben een van de modernste magazijnen in de voedingsmiddelenindustrie. Het logistieke team van 30 collega’s is strak op elkaar ingespeeld, zodat elke order zo efficiënt mogelijk wordt samengesteld en op weg kan naar onze klanten in heel Europa. Bij ons is de klant koning en staat kwaliteit altijd voorop. Zo is geen dag, maar ook geen order hetzelfde. In ons magazijn werken dagelijks in totaal 90 medewerkers.

WAT GA JE DOEN?

 • Je verwerkt orders en maakt deze verzendklaar.
 • Je pakt producten van verschillende pallets, weegt ze nauwkeurig in en laadt en lost goederen efficiënt.
 • Je controleert verpakking, label en houdbaarheidsdatum, zodat producten zo vers mogelijk bij de klant aankomen.
 • Als je (eenmaal) een certificaat voor de hef- en/of reachtruck hebt, verzamel je pallets vanuit diverse locaties in ons magazijn.
 • De reguliere werktijden zijn tussen 5:00 en 6:00 uur in de ochtend tot 15:00 of je begint om 15:00 tot uiterlijk tot 1 a 2 uur ‘s nachts, uiteraard krijg je hier een mooie vergoeding voor, bovenop je basisuurloon. Echter wordt er samen gekeken over hoe je je bijbaan het beste kunt combineren met je studie. Dus ook als je een paar uur naast je studie wil werken die afwijken van deze tijden is dat ook mogelijk.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je volgt op dit moment een studie (MBO/HBO/WO) en wil naast je studie lekker bijverdienen.
 • Je bent een teamplayer die graag meedenkt met de afdeling, en die graag de handen uit de mouwen steekt.
 • Als je een hef- of reachtruck certificaat hebt (of ervaring) is dat mooi meegenomen, maar dat is absoluut geen eis.
 • Je bent geen koukleum, en je vindt het niet erg om met dierlijke producten te werken.
 • Je kan goed schakelen tussen verschillende taken.
 • Je bent secuur omdat je orders precies inweegt en (kwaliteits-)controles uitvoert.
 • Je bent flexibel inzetbaar, uiteraard rekening houdend met je studie en in overleg met de teamleiding.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een bijbaan waar je jezelf kunt ontwikkelen en eventueel verder groeien in taken, verantwoordelijkheden en salaris.
 • Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn, want ook na je studie kijken we verder of er mogelijkheden voor je zijn binnen Jan Zandbergen Group.
 • Een bruto loon tussen de €6,- en €12,- per uur (op basis van kennis, kunde, leeftijd en opleiding). Daar komt bovenop, basistoeslag, koude toeslag, onregelmatigheidstoeslag, overurentoeslag, vakantiegeld, eindejaarsgratificatie, kortom: een lekker inkomen.
 • 24 vakantiedagen per jaar.
 • 2 keer per jaar een bedrijfsuitje en een keer per jaar een afdelingsuitje om je collega’s goed te leren kennen.
 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief vlees(-vervangers) te kunnen aanschaffen.
 • Een dagelijkse lunch verzorgd door de zaak.

SOLLICITEER

Zoek jij een leuke bijbaan als logistiek medewerker? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!