Accountmanager Duitsland

Solliciteer nu

Accountmanager Duitsland

Wij zijn op zoek naar een ervaren Sales collega om het Salesteam Duitsland bij ons te versterken!

Full-time · Jan Zandbergen Group

OVER DE ROL

Commercieel, gedisciplineerd, proactief en soms een tikkeltje brutaal (in de goede zin van het woord natuurlijk). Dat zoeken we in een Accountmanager Duitsland !Je wordt onderdeel van een internationaal, gedreven team waar hard wordt gewerkt, maar ook echt ruimte is voor gezelligheid. Als Accountmanager Duitsland wordt je na een intern opleidingstraject volledig verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van je eigen internationale klantenportefeuille binnen de industrie, foodservice of de retail. Je beheert deze klanten op een oprechte, geïnteresseerde manier. Bij Jan Zandbergen Group is jouw klant nog echt koning. Als Accountmanager houdt je je hoofd koel onder druk en weet de administratieve processen te stroomlijnen en collega’s en klanten te adviseren waar nodig. Je krijgt energie van de hectiek en van het “regelen”, dus je pakt makkelijk de telefoon en volgt e-mails in rap tempo op. Zo houd je de organisatie en je collega's aangelijnd en betrokken.

Dit zijn eigenschappen die passen bij de Account manager Duitsland waar Jan Zandbergen Group naar op zoek is. Ben jij toe aan een commerciële uitdaging met (groei-)perspectief? Lees dan verder.

Je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

• Beheert je eigen marktgebied en/of productgroep, het wordt jouw "toko".

• Je hebt je eigen klantportefeuille die je beheert. Hier regel je alles voor van A tot Z, van eerste telefonisch contact tot aftersales.

• Je benadert potentieel nieuwe klanten, dit kan door acquisitie, maar creativiteit wordt ook hier beloond.

• Je ondersteunt debiteurenbeheer wanneer betalingen van jouw klanten achter blijven.

• Je schakelt vlekkeloos met andere afdelingen (zoals logistiek) om te zorgen dat je het orderproces vlekkeloos verloopt.

• Je kunt goed werken met targets en houdt management pro-actief op de hoogte van je voortgang.

• Uiteraard ben je goed op de hoogte van onze voorwaarden en past deze goed toe. 

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een marktconform salaris plus een bonusregeling, afhankelijk van jouw opleiding, werkervaring en kwaliteiten (conform Slagers - of Vlees CAO).

 • 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime werkweek én de mogelijkheid om vier extra vakantiedagen te kopen.

 • 2% eindejaarstoeslag en 8% vakantiegeld.

 • Reiskostenvergoeding 0.23 ct/km

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever.

 • Gratis gebruik maken van de gym in ons eigen Food Innovation Center.

 • Gratis lunch elke dag met fruit, salade, soepen, verse broodjes uit de oven en volop keuze uit divers beleg.

 • Je komt te werken in een echt familiebedrijf in een hecht teamverband. De lijnen zijn kort en de sfeer is informeel.

 • Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel en verder hebben we toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, 2x per jaar zelfs voor het hele gezin! Ook hebben we regelmatig andere leuke activiteiten zoals "heel Zandbergen bakt", een bingo, een pub quiz of zaalvoetbal.

 • De mogelijkheid om 6x per jaar om tegen een scherp tarief mooie vlees- en vleesvervangers te kopen. 

 • Onze slogan is niet voor niets "Innovation That Matters". Dus verwacht veel initiatieven die we "gewoon gaan doen", Jan Zandbergen Group staat nooit stil, dus je carrière ook niet. We bieden o.a. in- en externe trainingen en opleidingen.

ABOUT YOU

 • Je spreekt en schrijft, naast de Nederlandse taal, ook de Duitse taal vloeiend in woord en geschrift; 

 • Je beschikt over een HBO werk en denkniveau;

 • Je bent reeds bekend met de Duitse markt, bij voorkeur binnen de FMCG (pré);

 • Sales is jouw tweede natuur en je wordt oprecht blij van het contact met je (potentiële) klanten;

 • Je vindt het fijn om te werken in een team waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor de nodige (directe) humor;

 • Je staat je mannetje/vrouwtje in een veeleisende omgeving. Je managet verwachtingen en reageert en communiceert proactief;

 • Tot slot ben je fulltime (5 dagen per week) beschikbaar om te werken op ons spiksplinternieuwe kantoor in Veenendaal.

ABOUT JAN ZANDBERGEN GROUP

Bij Jan Zandbergen houden we een steeds veranderende markt nauwlettend in de gaten. Het inspelen op deze trends voedt onze passie voor innovatie. Het is juist onze inspanning om consequent in te spelen op de veranderende eisen van de klant wat ons werk zo interessant en uitdagend maakt – vooral als we vandaag al aan de eisen van morgen werken. Zo zijn we erin geslaagd relevanter dan ooit te worden in een markt die voortdurend verandert.

Door duurzaam te innoveren ontwikkelen wij meerwaarde- en maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers in de gehele markt voor vlees- en plantaardige producten. Daarbij kunnen wij vertrouwen op gedegen expertise, jarenlange ervaring, de juiste middelen, de benodigde capaciteit en een sterk en kwalitatief netwerk. Met deze troeven kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en opereren we voorop in onze sector als het gaat om nieuwe inzichten en oplossingen: we willen innovatief en relevant zijn – of dat nu vandaag of morgen is.

Wij bedienen een breed scala aan opdrachtgevers werkzaam in de retail, foodservice en industrie. Of het nu gaat om de import van grondstoffen of de ontwikkeling en productie van complete foodconcepten: Jan Zandbergen biedt de oplossing. Onze hoogste prioriteit is het leveren van innovatieve, op maat gemaakte oplossingen die aan al uw wensen voldoen. Hierdoor heeft de Jan Zandbergen Groep zich kunnen ontwikkelen tot de ‘partner of choice’ voor tal van partijen in de vlees- en vleesalternatievenmarkt.

SOLLICITEER!

Meer weten over de vacature van Account Manager Duitsland? Solliciteer snel! Heb je eerst nog vragen? Stuur je vraag dan naar hr@jzandbergen.nl 

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!