HR Adviseur

Solliciteer nu

HR Business Partner

Als HR Businesspartner bij Jan Zandbergen maak je écht impact op onze groeiende organisatie. 

Full-time · Jan Zandbergen

OVER DE ROL


Als HR Adviseur bij Jan Zandbergen B.V. speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze medewerkers en het bevorderen van een positieve werkomgeving die aansluit bij onze commerciële organisatie.

De directie van Jan Zandbergen B.V. heeft een duidelijke mening en visie, we zoeken dan ook naar een HR Adviseur die in staat is om deze belangen te vertalen naar een effectief HR-beleid.

Je bent verantwoordelijk voor het bieden van advies en ondersteuning aan managers en medewerkers, en het uitvoeren van verschillende HR-gerelateerde taken dat niet alleen onze bedrijfsdoelstellingen ondersteunt, maar ook de groei en ontwikkeling van onze medewerkers bevordert.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, samen met jouw  2 collega HR Businesspartners en de HR Manager werken we samen om de HR visie te implementeren. Hierbij wordt je ondersteund de HR Support én  werk je nauw samen de Corporate Recruiter.  Kortom, veel uitdaging en een ambitieus HR team.

Dit ga je doen:

 • Ontwikkelen en implementeren van commercieel gericht HR-beleid en -procedures die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen en de visie van de directie;

 • Adviseren en ondersteunen van managers en medewerkers op het gebied van arbeidsvoorwaarden, prestatiebeheer en talentmanagement, conflictoplossing, verzuim en andere HR-gerelateerde onderwerpen;

 • Bijhouden van personeelsdossiers, waarbij rekening wordt gehouden met de commerciële belangen van het bedrijf en de privacy van medewerkers;

 • Het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur die in lijn is met de visie en waarden van Jan Zandbergen B.V., die de betrokkenheid en motivatie van medewerkers stimuleren;

 • Vanuit jouw rol als coach en sparringpartner actief bijdragen aan leiderschapsontwikkeling  in de organisatie.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een bruto basissalaris tussen de € 4500,- en de € 5800,-  per maand (op basis van kennis, kunde, leeftijd en opleiding;

 • 24 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld;

 • Elke dag gratis lunch met fruit, salade, soepen en verse broodjes;

 • 2% eindejaarsuitkering;

 • De mogelijkheid om elke werkdag te sporten in de gym in ons eigen Food Innovation Center.

 • Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel en verder hebben we toffe afdelings- en bedrijfsuitjes! Ook hebben we regelmatig andere leuke activiteiten zoals "heel Zandbergen bakt", een bingo, een pub quiz of zaalvoetbal.

 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief vlees(-vervangers) te kunnen aanschaffen.

 • Een vaste stabiele baan waar je jezelf kunt ontwikkelen en kunt verder groeien in taken, verantwoordelijkheden en salaris.

 • Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn.

 • Onze slogan is niet voor niets "Innovation That Matters". Dus verwacht veel initiatieven die we "gewoon gaan doen", Jan Zandbergen Group staat nooit stil, dus je carrière ook niet. We bieden  in- en externe trainingen en opleidingen.

WIE ZOEKEN WIJ?

Collega’s op alle niveaus adviseren? Laat dat maar aan jou over! Je kunt goed communiceren en weet jouw kennis en visie helder over te brengen.  Je stelt je kritisch op en draagt regelmatig initiatieven en oplossingen aan. Daarom voel je je thuis in de dynamiek van een groeiende, maar van oorsprong traditionele organisatie.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in Human Resource Management of een gerelateerd vakgebied;

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke HR-functie, bij voorkeur binnen de voedings- of logistieke sector;

 • Diepgaande kennis van HR-praktijken, arbeidswetgeving en regelgeving;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen op alle niveaus van de organisatie;

 • Een goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en het liefst ook in het Engels;

 • Proactieve houding, probleemoplossend vermogen en het vermogen om zelfstandig te werken.

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

SOLLICITEER

Wil je ons gezellige team komen versterken als HR Business Partner? Dan horen we graag van je! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Mike: 06 - 467 352 88

Jan Zandbergen Group aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van Jan Zandbergen Group zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze Corporate Recruiter, worden beschouwd als publieke informatie.

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek een reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting of je wordt gebeld door Mike.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!