Stagiair

Solliciteer nu

Stagiair

Bij Jan Zandbergen Group zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste stagiairs die ons bedrijf willen komen versterken!

Internship · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. Meer weten? Kijk dan op janzandbergen.nl

OVER DE ROL

Binnen Jan Zandbergen Group zijn we continue op zoek naar talent!
Onze slogan is niet voor niets "innovation that matters". Wij innoveren niet "om het innoveren", maar om leidend te kunnen blijven in de veranderende voedselbehoefte, vandaag en in de toekomst. Ons innovatieve karakter zie je niet alleen terug in onze producten (kijk op www.janzandbergen.nl voor een idee!), maar wij dragen ook graag een steentje bij aan de ontwikkeling en opleiding van de meest vernieuwende mensen die er zijn; studenten!

Binnen onze 3 locaties (Diviande, Jan Zandbergen in Veenendaal en Future Food Group in Oss), maken we graag tijd voor jou als student. Of je nu een werk-leertraject volgt binnen de logistiek, een international business management studie volgt of een aspirant levensmiddelentechnoloog bent, samen met jou kijken we naar de opties of we jou kunnen voorzien van een uitdagende en leerzame opdracht. Een ding is in ieder geval zeker; saai is het nooit. Je stagebegeleider daagt je uit om zelf na te denken en je wordt echt onderdeel van het team. Kritisch zijn wordt gewaardeerd; Dus zie je iets wat beter kan dan? Dan kan het maar net zo zijn dat je jouw "verbetertraject" mag doorvoeren binnen ons bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

OVER JOU

 • Je bent een  ambitieuze, praktisch ingestelde MBO en HBO student in het 2e ,3e jaar of 4e jaar van je studie. Afstudeerders zijn dus ook bijzonder welkom!
 • Je hebt passie voor je vak! Of het nu de logistiek, kwaliteitsdienst of finance is, jij hebt een duidelijke mening en maakt die graag kenbaar.
 • Je wordt onderdeel van een team waar je mening wordt gewaardeerd en pro-activiteit en ondernemerschap wordt beloond. Verder typeer je jezelf als een doorzetter. Als jij iets wil bereiken dan ga je er voor!
 • Verder werk je graag samen en bent communicatief en sociaal vaardig. Dit is erg belangrijk omdat je binnen je stage te maken hebt met collega’s binnen het hele bedrijf.
 • Buiten uitstekend Nederlands spreek je goed Engels. Spreek je toevallig ook Duits, dat is mooi meegenomen, net als een rijbewijs B! (We zijn namelijk niet zo goed bereikbaar met het openbaar vervoer; check daarom even Google Maps of de reisafstand voor jou goed te doen is!)

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een uitdagende, verantwoordelijke stage in een innovatieve omgeving. Je kunt op verschillende momenten gedurende het jaar starten.
 • De mogelijkheid om veel kennis op te doen binnen jouw vakgebied.
 • Marktconforme stagevergoeding.
 • Een dagelijkse gratis lunch verzorgd door de zaak.
 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om vlees en vleesvervangers aan te schaffen tegen een scherp tarief.
 • Ontzettend leuke collega's!
 • De mogelijkheid om na je stage (mits er plek is natuurlijk!) in dienst te treden bij Jan Zandbergen, Diviande of Future Food Group.

SOLLICITEER

Ben jij benieuwd wat je voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!