Receptioniste

Solliciteer nu

Receptioniste

Ben jij een enthousiaste en representatieve receptioniste die ons team bij Jan Zandbergen Group in Veenendaal komt versterken? Wij zijn op zoek naar iemand die ons nieuwe bedrijfspand tot leven brengt en onze bezoekers en collega's verwelkomt met een oprechte glimlach. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Full-time / Part-time · Jan Zandbergen

JOUW ROL

Als receptioniste bij Jan Zandbergen Group ben jij het visitekaartje van ons bedrijf.  Jouw brede glimlach en sociale, spontane persoonlijkheid zorgen voor een warm welkom voor iedereen die ons gloednieuwe pand binnenstapt. Je bent onderdeel van ons familiebedrijf, en dat gevoel geef je door aan iedereen die ons pand binnenkomt. Collega, bezoeker of klant, door jou voelt iedereen zich gezien en "thuis"!

Wat ga je doen?

 • Het beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken en e-mails op een vriendelijke en professionele manier in het Nederland en Engels
 • Het ontvangen van bezoekers en deze hartelijk welkom heten, uiteraard voorzie je hen van een kop koffie of thee en begeleid je ze naar de juiste ruimte.
 • Het verwerken van in- en uitgaande post en koeriersdiensten.
 • Bij incidentele events ben jij de hostess en zorg je voor de ontvangst van onze klanten en leveranciers.

Buiten dit hou je niet van stilzitten. Ben je klaar met je taken? Dan pak je met liefde iets anders op om je administratieve collega's te ondersteunen. Je bent pro-actief en denkt graag mee over verbeteringen binnen ons bedrijf en binnen je functie . Als onze nieuwe receptioniste ben jij een belangrijke schakel in het team en draag je bij aan de sfeer en uitstraling van ons bedrijf. Met jouw energieke en klantgerichte houding weet je de juiste indruk achter te laten bij onze bezoekers en klanten.

Ben jij de representatieve en proactieve receptioniste die wij zoeken?

HIER GA JE WERKEN

Waar Jan Zandbergen in 1955 begon als een kleinschalige slager, is onze organisatie nu uitgegroeid tot een toekomstgerichte productie- en handelsorganisatie van vlees en vleesvervangers. Groot genoeg voor mooie uitdagingen en innovaties. Klein genoeg voor korte lijntjes en een familiaire sfeer. Met zo’n tweehonderdvijftig collega’s zetten we stappen in een dynamisch werkveld. We denken in oplossingen en pakken kansen. Zo komen we samen tot vernieuwende producten en concepten. 

JOUW TEAM

Je wordt onderdeel van ons 3 koppige, ontzettend gezellige receptieteam.  In dit team staat samenwerking (en humor!) voorop. Er wordt hard gewerkt en iedereen staat voor elkaar klaar, of het nou om werk- of privé gerelateerde zaken gaat, je vind altijd een luisterend oor. 

DIT BIEDEN WE JOU

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.200,- en € 2.750,-, afhankelijk van je opleiding, ervaring en kwaliteiten.
 • 2% eindejaarstoeslag en 8% vakantiegeld.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever.
 • Een prettige werksfeer in een innovatief familiebedrijf met aanpakkers.
 • Groei- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld via in- en externe trainingen.
 • Jaarlijks 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek en de optie om vier vakantiedagen bij te kopen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Dagelijks een gratis lunch met fruit en rijk belegde broodjes.
 • Vrijdagmiddagborrels en toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, twee keer per jaar zelfs voor het hele gezin!
 • De mogelijkheid om zes keer per jaar onze producten voor een scherp tarief te kopen.

DIT BEN JIJ

Als onze nieuwe receptioniste ben jij een representatieve en communicatieve collega met een scherp oog voor detail. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en je weet op een professionele en gastvrije manier onze klanten en bezoekers te ontvangen.

Daarbij ben jij iemand die...

 • Beschikt over MBO werk en denkniveau.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar is.
 • Een echte teamspeler is en goed kan samenwerken met collega's van verschillende afdelingen.
 • Proactief is en graag meedenkt over verbeteringen binnen ons bedrijf.
 • Beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen heeft om prioriteiten te stellen.
 • Zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig is (in het Engels en Nederlands).
 • Representatief is en er altijd verzorgd uitziet.
 • Een servicegerichte houding heeft en altijd bereid is om anderen te helpen.

SOLLICITEER EN WORD ONZE NIEUWE COLLEGA!

Kom jij ons hechte team versterken als Receptioniste? Mooi! Solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton. Dan plannen we een gesprek en drinken we samen een kop koffie. Eerst meer weten over deze rol? Bel Sharon Timmerman, Senior Corporate Recruiter op 06 -10018834.

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!