Open Sollicitatie

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Bij Jan Zandbergen Group zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's die ons bedrijf willen komen versterken!

Full-time · Jan Zandbergen Group

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. Meer weten? Kijk dan op janzandbergen.nl

JOUW OPEN SOLLICITATIE

Ben jij na het lezen van onze website zo enthousiast geworden dat jij het liefst vandaag nog wilt beginnen bij Jan Zandbergen, maar zie jij op dit moment geen passende vacature?

Niet getreurd!

Wij zijn namelijk doorlopend op zoek naar professionals met een relevante opleidingsachtergrond of passende werkervaring die aansluit bij één van onze werkvelden.

Vind jij het net zoals wij belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en wil jij graag werken bij een bedrijf met veel (doorgroei) mogelijkheden?
Wil jij ons helpen leidend te kunnen blijven in de veranderende voedselbehoefte, vandaag en in de toekomst, en denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor één van onze divisies, disciplines of specialismen?

Wacht dan niet langer en stuur ons jouw open sollicitatie.
Één van onze collega's neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

OVER JOU

 • Je hebt passie voor je vak! Of het nu de logistiek, kwaliteitsdienst of finance is, jij hebt een duidelijke mening en maakt die graag kenbaar.

 • Je wordt onderdeel van een team waar je mening wordt gewaardeerd en pro-activiteit en ondernemerschap wordt beloond. Verder typeer je jezelf als een doorzetter. Als jij iets wil bereiken dan ga je er voor!

 • Verder werk je graag samen en bent communicatief en sociaal vaardig. Dit is erg belangrijk omdat je te maken hebt met collega’s binnen het hele bedrijf.

 • Buiten uitstekend Nederlands spreek je goed Engels. Spreek je toevallig ook Duits, dat is mooi meegenomen, net als een rijbewijs B! (We zijn namelijk niet zo goed bereikbaar met het openbaar vervoer; check daarom even Google Maps of de reisafstand voor jou goed te doen is!)

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een competitief salaris;

 • Een uitdaging en verantwoordelijkheid in een innovatieve omgeving;

 • De mogelijkheid om veel kennis op te doen en te delen binnen jouw vakgebied.

 • Een dagelijkse gratis lunch verzorgd door de zaak.

 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om vlees en vleesvervangers aan te schaffen tegen een scherp tarief.

 • Ontzettend leuke collega's,

 • En nog heel veel meer!

SOLLICITEER

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!