Online Marketeer The Meatlovers

Solliciteer nu

Online Marketeer The Meatlovers

Een passie voor (online-) marketing en wil je veel leren? Dan is dit je kans!

Full-time · Jan Zandbergen

OVER THE MEATLOVERS

The Meatlovers is een merk onder de Jan Zandbergen Group vlag. Van vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. The Meatlovers levert topkwaliteit vlees direct aan de consument. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak. Uitsluitend van vleesrassen met een ongekende smaak en textuur.  Willekeurig een “steak” bestellen zit er niet meer in. Dit is het genieten waar The Meatlovers voor staan. 

OVER DE ROL

Als Online Marketeer is jouw streven om The Meatlovers nog groter te maken in de Benelux en binnenkort Duitsland! In tweeënhalf jaar tijd groeiden we van tientallen orders per week naar duizenden orders tijdens piekmomenten. Marktleider zijn we al, dus het is belangrijk dat we met behulp van jouw input blijven groeien! 

Als Online Marketeer werk je met 8 enthousiaste, commercieel gedreven, collega’s samen aan het succes van The Meatlovers. Zij richten zich op content, vormgeving en onderzoek. Onder begeleiding van onze interim senior marketeer Eva krijg jij de kans om het hele online marketing stuk je helemaal eigen te maken en stukje bij beetje meer naar je hand te zetten. Je krijgt dus de kans om veel te leren, maar we verwachten ook wat van jou. Wat dat is? Een gezonde werklust, een goed stel hersens met een winnaarsmentaliteit en natuurlijk een ontzettende passie voor alles wat online binnen je vakgebied zich afspeelt. Door jouw strakke (SEO proof) teksten weet je onze klanten te bereiken als geen ander en je schakelt moeiteloos tussen taken, product- en doelgroepen. 

Klinkt dat goed in jouw oren?... Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren, opzetten en analyseren van online marketing campagnes in samenwerking met je Manager
 • Optimaliseren van onze touchpoints in de customer journey

 • Uitvoeren van A/B testen en analyseren van resultaten op de verschillende kanalen en hiermee de juiste KPI’s verbeteren
 • Content management: zorgen dat al onze advertenties op de juiste plekken wordt ingezet
 • Creëren van wekelijkse mailingen via onze e-mailmarketing tool
 • Analyseren van onze prestaties van onze social ads en zorgen dat optimaliseringen worden doorgevoerd
 • Het schrijven en/of verbeteren van SEO teksten om onze vindbaarheid te verbeteren
 • Sparren met ons marketingteam over ideeën hoe we The Meatlovers naar het volgende level kunnen brengen.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent een ervaren Online Marketeer met passie voor je vak, jij weet wat belangrijk is in een tekst en de juiste tone of voice te raken.

 • Je bent een echte "Foodie" of hebt in ieder geval affiniteit met onze producten.
 • Je wordt blij van en een hectische, ambitieuze omgeving waar er hard wordt gewekt, maar ook ruimte is voor ontwikkeling en groei.
 • Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau; uiteraard is een opleiding in marketing een grote plus.
 • Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands en bij voorkeur op hetzelfde niveau Engels.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Werken in een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie waar geen dag hetzelfde is. Waar lef, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd. Toon je deze eigenschappen? Dan zijn je mogelijkheden binnen Jan Zandbergen eindeloos.
 • Ondernemen zit in onze aard. Dus jij krijgt de kans om te mogen pionieren, gesteund door een sales gedreven organisatie.
 • Een team met collega’s waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor de nodige humor en vrijheid.
 • Een prima salaris tot €3.500,- op basis van een 40-urige werkweek ( alles afhankelijk van je kennis, kunde en aantal jaren ervaring), goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, dagelijks gratis lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel, personeelsverkoop van de lekkerste stukken vlees (-vervangers), 2 bedrijfsuitjes per jaar en een extra afdelingsuitje.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Online Marketeer? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!