Medewerker Technische Dienst

Solliciteer nu

Medewerker Technische Dienst

 Word jij verantwoordelijk voor een van de modernste machineparken in de levensmiddelenindustrie?

Full-time · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

OVER DE ROL

Als Medewerker Technische Dienst wordt je onderdeel van een gezellig en vast team met 5 monteurs, die precies weten wat ze aan elkaar hebben. Waar de ene collega een ster is in de mechanische kant van onze machines vul jij aan met je elektrotechnische kennis of andersom.

Samen heeft onze technische dienst één taak; het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen, zodat het modernste machinepark in de levensmiddelenindustrie blijft lopen als een trein.

Als Medewerker Technische Dienst bij Jan Zandbergen Group is je werk elke dag letterlijk anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van storingen oplossen aan de robots in ons 15 meter hoge, volautomatische magazijn? Om vervolgens liggen te sleutelen aan de airco of aan een haperende roldeur. Je weet, behalve de geplande onderhoudsrondes, nooit wat er op je pad komt en dat maakt dit een van de meest diverse technische functies die er zijn!

WAT GA JE DOEN?

• Samen met jouw collega’s voer je periodiek en preventief onderhoud uit aan de hand van het plan dat je als team opstelt en continu bijwerkt.

• Je lost storingen op aan elektronische, hydraulische en pneumatische installaties, rekening houdend met de voedselveiligheid.

• Het aanpassen, instellen en onderhouden van besturingssystemen, waaronder die van ons vrieshuis met volautomatisch orderpicksysteem.

• Zorgdragen voor inspectie- en onderhoudsschema’s per machine, om het aantal verstoringen zoveel mogelijk te voorkomen.

• Het analyseren van storingen, om tot een mogelijke oplossing van technische problemen te komen.

• Je werkt vooral overdag (start tussen 06.00 en 08.00u) en na een ruime inwerkperiode draai je ook mee in de storingsdiensten 1 keer in de 4 á 5 weken. 

OVER JOU

 • Door jouw technische opleiding op MBO niveau heb je een goede basis voor deze functie, het zou daarnaast fijn zijn als je ook bekend met laswerkzaamheden.

 • Beschik je ook over NEN3140 certificaten en/of een VCA opleiding? Heb je nog niet overal verstand van? Geeft niet! Als jij graag wil leren dan bieden we ook mogelijkheden om dit alsnog te behalen.

 • Je bent vooral erg pro-actief, ziet de werkzaamheden liggen en vindt het fijn om mee te denken;

 • Je hebt ervaring opgedaan als monteur met hydraulische, mechanische en pneumatische systemen;

 • Je voelt je thuis in een informeel en groeiend familiebedrijf;

 • Je woont bij voorkeur binnen 30 minuten reisafstand van Veenendaal, maximaal 45 minuten.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Salaris bespreekbaar en hangt af van je ervaring en kennis, daarbij komt een onregelmatigheidstoeslag, overurentoeslag, koudetoeslag, 8% vakantiegeld en 2% eindejaarsgratificatie.

 • Een jaarcontract, met intentie tot vaste aanstelling binnen ons bedrijf. Je bent onderdeel van een hecht divers team, waar “een team, een taak” het motto is.

 • Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn en waar ontwikkeling en innovatie voorop staat.

 • 24 vakantiedagen per jaar

 • 2x per jaar een personeelsfeest en 1x per jaar een afdelingsuitje om je collega’s goed te leren kennen.

 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief vlees(-vervangers) te kunnen aanschaffen.

 • Een dagelijkse gratis lunch verzorgd door de zaak.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Medewerker Technische Dienst ? Dan zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze Facility Manager, Dick de Vries via:  06 - 555 28 773.

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!