Manager Finance

Solliciteer nu

Manager Finance

Ben jij een ambitieuze Manager Finance met ruim 10 jaar ervaring binnen Finance of Accountancy en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij jouw expertise en leiderschapskwaliteiten? Wil je de overstap maken naar een groeiende, Internationale organisatie die continue in beweging is? Dan is dit de perfecte kans voor jou!

Full-time · Jan Zandbergen

OVER DE ROL

Jan Zandbergen Group is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Manager Finance die wil excelleren in het inrichten en optimaliseren van de financiële processen en samenwerking binnen het team. 

Als Manager Finance ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende zaken:

- Rapportages verbeteren: door het creëren van overzichtelijke rapportages help je het management beter geïnformeerde beslissingen te nemen;

- Coördinatie van de jaarrekeningcontrole en contacten met de accountant;

- Liquiditeitsbeheer en -planning en rapportage;

- Fiscale compliance en risico beheersing;

- Professionele ontwikkeling van jouw teamleden;

- Zorgen voor en begeleiden van het optimaliseren (effectiviteit en efficiency) van de financieel administratieve processen, systemen en procedures.

Team samenstelling:
Ons Finance team bestaat uit 16 mensen. Het team van de Administratie bestaat uit 11 collega's en deze stuur jij aan. Je werkt als  Manager Finance intensief samen met de Manager Financial Control en Senior Business Controller en haar team, bestaande uit 3 collega's. 

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding, ervaring en kwaliteiten.

 •  2% eindejaarstoeslag en 8% vakantiegeld.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever.

 • Een prettige werksfeer in een warm en innovatief familiebedrijf.

 • Groei- en ontwikkelmogelijkheden, door bijvoorbeeld in- en externe trainingen.

 • Jaarlijks 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek én de mogelijkheid om vier extra vakantiedagen te kopen.

 • Reiskostenvergoeding

 • Een laptop en telefoon van de zaak.

 • De mogelijkheid om zes keer per jaar onze producten voor een scherp tarief te kopen.

 • Vrijdagmiddagborrels en toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, twee keer per jaar zelfs voor het hele gezin!

 • Dagelijks een gratis lunch met fruit en o.a. verse broodjes uit de oven en volop keuze uit divers beleg.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je beschikt reeds over een afgeronde WO opleiding, liefst aangevuld met RA of RC (pré)
 • Daarnaast beschik je over minimaal 10 jaar finance ervaring bijvoorbeeld binnen de accountancy of bij een productie of handelsorganisatie (denk aan FMCG).
 • Jij hebt reeds ervaring met het aansturen en ontwikkelen van medewerkers. 
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

SOLLICITEER

Als deze functie jou aanspreekt en je voldoet aan de gestelde criteria, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw CV en motivatiebrief via onderstaande Sollicitatie button naar ons toe. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en bespreken hoe jij het verschil kunt maken bij ons!

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group, bestaande uit 3 entiteiten: Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!