Magazijnbeheerder

Solliciteer nu

Magazijnbeheerder

Wil jij impact maken op onze productieprocessen? Zorg jij ervoor dat onze afdelingen de juiste grondstoffen, materialen en gereedschap op tijd beschikbaar hebben? Dan ben jij misschien wel de juiste magazijnbeheerder voor ons!

Full-time · Veenendaal

Over Diviande

Diviande, 100% onderdeel van de Jan Zandbergen Group, is een producent met meer dan 30 jaar ervaring in hoogwaardige proteïne. Diviande heeft trotse roots in het vlees en is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het portioneren, vacuüm verpakken, ontwikkelen en invriezen van eiwitproducten voor zowel de Europese B2B (foodservice en retail) als de B2C markt. Diviande loopt voorop op het gebied van innovatie, convenience, kwaliteit en smaak. Vanuit deze gedachten hebben Jan Zandbergen Group en Diviande in 2018 de handen ineen geslagen met als doel bij te dragen aan de duurzame eetgewoonten van morgen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe merken zoals de ontwikkeling van volledig plantaardige vleesopvolger PLNT, maar ook onze webshop The Meatlovers, waar de consument topkwaliteit vlees direct in huis kan halen. Sinds februari 2018 is onze productielocatie aan de Antennestraat in Veenendaal in gebruik genomen. Ons pand beslaat een vloeroppervlakte van bijna 8000 m2 en is uitgerust met diverse productieruimtes t.b.v. o.a. high care, convenience en koel- en (in)vriescellen. Uiteraard is deze locatie voorzien van de meest moderne en duurzame oplossingen waardoor natuur en milieu minder belast worden, en waardoor we klaar zijn voor de toekomst.

Over de rol

Als Magazijnbeheerder bij Jan Zandbergen speel jij een cruciale rol in het ondersteunen van onze productieprocessen. Dit doe je door ervoor te zorgen dat grondstoffen, materialen en gereedschappen op tijd beschikbaar voor ze zijn. Je werkt hiervoor samen met verschillende teams en afdelingen om een soepele workflow te garanderen en de operatie te verbeteren.

Verder zijn jouw verantwoordelijkheden:

- Het ontvangen, controleren en registreren van inkomende goederen en materialen.

- Verzorgen van de juiste opslag en indeling van goederen in het magazijn, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften.

- Ook ben je verantwoordelijk voor voorraadbeheer. Dit betekent het bijhouden van de voorraadniveaus, het signaleren van tekorten en uitzetten van bestellingen bij de afdeling Inkoop om onderbrekingen in de productie te voorkomen.

- Verder draag jij actief bij aan het verbeteren van het logistieke proces.

- Controleer je of de voorraad in het systeem en in het (fysieke) magazijn gelijk zijn.

- Zorg je voor een nette en georganiseerde werkomgeving.

- En zie jij toe op het naleven van veiligheidsvoorschriften en procedures in jouw magazijn.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal MBO werk en denkniveau.

  • Aantoonbare ervaring in de logistiek, bij voorkeur binnen een productieomgeving.

  • Organisatorische vaardigheden, jij begrijpt hoe je de voortgang van ons productieproces kunt garanderen.

  • Het overzicht kunnen houden tijden drukke pieken.

Wat bieden we jou?

  • Een nette beloning. Uiteraard houden we rekening met je eerder opgedane ervaring en je opleidingsniveau. Alles is in goed overleg.
  • Een jaarcontract, met intentie tot vaste aanstelling binnen ons bedrijf. Je bent onderdeel van een hecht divers team, waar “een team, een taak” het motto is.
  • Een tijd-voor-tijd regeling
  • Je gaat werken bij Diviande, onderdeel van de Jan Zandbergen Group. Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn en waar ontwikkeling en innovatie (van onze producten én onze mensen) voorop staat.
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Ontzettend leuke Diviande collega’s!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Magazijnbeheerder? Dan horen we graag van je!

INHOUDELIJKE REACTIE

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

EERSTE GESPREK

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

TWEEDE GESPREK

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

MEELOOPDAG

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

AANBOD

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega! 


Diviande B.V.   |   Antennestraat 3  |   3903 LZ Veenendaal  |  Nederland
+31 (0) 318 - 799 500  |   info@diviande.nl  | www.diviande.nl