Teamleider Logistiek

Solliciteer nu

Teamleider Logistiek

Ben jij klaar voor een rol waarbij jij de motor achter onze logistieke processen wordt? Als Teamleider Logistiek ben je de drijvende kracht achter de efficiënte uitvoering van operationele activiteiten. We bieden jou de kans om een cruciale rol te spelen in het behalen van onze doelen op het gebied van logistieke processen, tijd, kwaliteit, kosten en milieu, terwijl je jouw teamprestaties naar nieuwe hoogten tilt.

Full-time · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. Meer weten? Kijk dan op janzandbergen.nl

OVER DE ORGANISATIE

Als Teamleider Logistiek kom je terecht in een platte, informele organisatie waarin jij samen met de gehele logistieke operatie elke dag de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Het logistieke team van ongeveer 30 collega’s is strak op elkaar ingespeeld, zodat elke order zo efficiënt mogelijk wordt samengesteld en op weg kan naar onze klanten in heel Europa. Bij ons is de klant koning en staat kwaliteit altijd voorop. Zo is geen dag, maar ook geen order hetzelfde. In ons magazijn werken dagelijks in totaal 90 medewerkers.

Behalve dat je ze voorziet van advies, ben je zelf een voorbeeld voor de groep en help je ze waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor een gezellige en goede werksfeer waar behalve hard en veilig werken ook tijd is voor plezier. 

OVER DE ROL

Als Teamleider Logistiek ben jij de persoon die je team inspireert en aanmoedigt en hun talenten ontwikkelt. Je wijst de weg, helpt je collega's groeien en zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer. Je speurt naar manieren om dingen slimmer en efficiënter te doen, doet hiervoor verbetervoorstellen en zorgt ervoor dat die verbeteringen daadwerkelijk worden doorgevoerd. Verder stel je operationele jaarplannen op voor jouw team en zorgt ervoor dat ze worden uitgevoerd en bewaakt. Risico's, kansen en bedreigingen zie jij al van mijlenver aankomen en je neemt tijdig actie om ze te tackelen.

Je dagelijkse taken omvatten:

• Actieve betrokkenheid bij de uitvoering van het operationele (jaar)plan voor de logistieke afdeling;
• Implementeren van het operationele plan door processen, systemen en procedures toe te passen;
• Verstrekken van duidelijke instructies met betrekking tot procedures, taken, gewenste resultaten en werkmethoden;
• Realiseren en optimaliseren van de prestaties van het team en/of processen, waarbij je in overleg zorgt voor de implementatie van verbeteringen;
• Bijsturen, signaleren, praktische vraagstukken oplossen, bewaakt de prestaties van het eigen team, geeft leiding aan team conform werkafspraken en procedures. Bezettingsproblemen kun je meedenken, processen optimaliseren en kijkend;
• Je springt bij wanneer nodig en ondersteunt het team met pakken van producten van verschillende pallets, verwerkt orders en maakt verzendklaar. 

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;

 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar en vind het geen probleem om in verschillende diensten te werken. De dagdiensten zijn van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 15:00 en de avonddiensten van 15:00 tot 00:00. Plus één keer in de 4 weken op zaterdag tussen 07:00 en 15:00. 

 • Je bent een echte teamspeler en een inspirerende en motiverende teamleider;

 • Verbeteren zit in je aard en je bent hier bewust mee bezig;

 • Je communiceert duidelijk en foutloos in zowel het Engels als Nederlands en kan makkelijk verbinding maken met verschillende collega's;

 • Je denkt creatief en oplossingsgericht en durft buiten de gebaande kaders te denken.

 • analytisch vermogen, kunnen bijsturen, schaalgrootte van het team, processen verbeteren.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een marktconform maandsalaris, afhankelijk van jouw opleiding, werkervaring en kwaliteiten;

 • 2% eindejaarstoeslag en 8% vakantiegeld;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever;

 • Jaarlijks 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek én de mogelijkheid om vier extra vakantiedagen te kopen;

 • Dagelijks een gratis lunch met fruit en o.a. verse broodjes uit de oven en volop keuze uit divers beleg;

 • Een prettige werksfeer in een warm en innovatief familiebedrijf en veel groei- en ontwikkelmogelijkheden, door bijvoorbeeld in- en externe trainingen;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Vrijdagmiddagborrels en toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, twee keer per jaar zelfs voor het hele gezin!

 • De mogelijkheid om zes keer per jaar onze producten voor een scherp tarief te kopen.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als  Teamleider Logistiek? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!