HR Business Partner

Solliciteer nu

HR Business Partner

Als HR Businesspartner bij Jan Zandbergen maak je écht impact op onze groeiende organisatie. Want jij krijgt de kans om uitdagende HR-projecten te definiëren en realiseren.

32-40 uur · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

OVER DE ROL

Onze kernwaarden helpen vaststellen en implementeren in onze HR tools. Een inspirerende onboarding opzetten. Een leiderschapsprogramma ontwikkelen. Leidinggevenden helpen bij het implementeren van strategische personeelsplanning. Zomaar een greep uit de uitdagende HR-projecten die op onze en dus ook op jouw agenda staan. Want met de groei van onze organisatie werken we toe naar een nieuwe HR-strategie. Aspecten die jij via leidinggevenden overbrengt naar onze collega’s op de werkvloer.

Dit ga je doen:

• Vanuit jouw rol als coach en sparringpartner actief bijdragen aan leiderschapsontwikkeling  in de organisatie.

• Strategische HR-vraagstukken vertalen naar concrete projecten en beleid op tactisch niveau.

• De business meenemen in jouw adviezen en draagvlak creëren voor de projecten.

• Leidinggevenden adviseren over en begeleiden bij personeelsvraagstukken, bijvoorbeeld rondom verzuim, talentmanagement of reflectie. 

WIE ZOEKEN WIJ?

Collega’s op alle niveaus adviseren? Laat dat maar aan jou over! Je kunt goed communiceren en weet jouw kennis en visie helder over te brengen. Ook analyseren gaat je prima af. Je stelt je kritisch op en draagt regelmatig initiatieven en oplossingen aan. Daarnaast kun je je werk prioriteren en ga je graag uitdagingen aan. Daarom voel je je thuis in de dynamiek van een groeiende, maar van oorsprong traditionele organisatie. Verder heb je:

• Minimaal HBO-niveau.

• Minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van HR advies.

• Bij voorkeur ervaring met projectmatig werken.

• Een goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands, en het liefst ook in het Engels.

WAT BIEDEN WE JOU?

• Een bruto maandsalaris tussen € 4.500,- en € 6.200,- afhankelijk van je opleiding, ervaring en kwaliteiten.

• 2% eindejaarstoeslag en 8% vakantiegeld.

• Een prettige werksfeer in een warm en innovatief familiebedrijf.

• Groei- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld via in- en externe trainingen.

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever.

• Jaarlijks 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek én de mogelijkheid om vier extra vakantiedagen te kopen.

• Reiskostenvergoeding.

• Een laptop en telefoon van de zaak.

• Dagelijks een gratis lunch met fruit en rijk belegde broodjes.

• Vrijdagmiddagborrels en toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, twee keer per jaar zelfs voor het hele gezin!

• De mogelijkheid om zes keer per jaar onze producten voor een scherp tarief te kopen.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als HR Business Partner? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!