HR Assistent

Solliciteer nu

HR Assistent

Word jij onze nieuwe HR collega die onze HR administratie nog beter weet in te richten? Dan zoeken we jou!

Minimaal 32 uur · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 150 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier bevinden we ons in het hart van Dutch Food Valley: de regio waar bedrijven en onderzoeksinstituten in de food een krachtig netwerk vormen en samen nieuwe kansen benutten. Naast ons hoofdkantoor en twee productielocaties bezit de Jan Zandbergen Group een inkoopkantoor in Curitiba, Brazilië waarbij er een vlotte en nauwkeurige toestroom van goederen gegarandeerd kan worden. Met ons tweede verkoopkantoor in London ervaren onze klanten een efficiënte aansluiting en brengt dit zekerheid voor in de toekomst.

OVER DE ROL

Wat je ideale baan is?  “Ontzorgen in de breedste zin van het woord”. Het ene moment ben je bezig met het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het andere moment regel je een cadeautje voor een net bevallen collega om daarna een inkomend telefoontje van een uitzendbureau te  beantwoorden.  We zoeken daarom ook iemand die graag meedenkt en kritisch is, iemand die oprecht blij wordt van de hectiek en de diversiteit op een HR afdeling. Denk jij, “dit ben ik!” Dan komen we graag in contact met jou.

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt van de afdeling HR, zowel telefonisch als face to face, intern en extern; jij bent het visitekaartje.
 • Jij zorgt ervoor dat de personeelsadministratie continue up-to-date is, dat alle (arbeids)overeenkomsten tijdig en zorgvuldig geregeld worden en dat alle gevraagde rapportages gemaakt worden.
 • Je verwerkt onder andere personeelsmutaties zoals functie-, verlofwijzigingen en verzorgt de ziek- en herstelmeldingen in het personeelssysteem en richting externe instanties.
 • Je beheert de HR mailbox en lost eerstelijns vragen op.
 • Je zorgt voor het soepel laten verlopen van in dienst- en uitdiensttredingen en voor het verstrekken en aanvragen van de sleutels, badges en werkkleding.
 • Samen met je HR collega’s in jouw team werk je aan het verder professionaliseren en optimaliseren van de administratieve werkprocessen binnen HR.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • In ieder geval beschik je over ervaring in een  HR rol, waardoor je snel zelfstandig je werkzaamheden kunt uitvoeren.
 • Met jouw communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen en overtuigingskracht, is dit voor jou de ideale baan.  Jij beschikt dan ook over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
DAARBIJ BEN JIJ...
 • Zoals eerder genoemd DE “ras-ontzorger” die blij wordt van een (gezellig) drukke, dynamische HR afdeling waar geen dag hetzelfde is.
 • Gek op het HR vak!
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Proactief, gestructureerd en uiteraard administratief goed onderlegd.
 • Een doorzetter met een positieve mindset, jij denkt in oplossingen!
 • Iemand die beschikt over de nodige dosis humor en relativeringsvermogen

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Werken in een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie waar geen dag hetzelfde is. Waar lef, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd. Toon je deze eigenschappen? Dan zijn je mogelijkheden binnen Jan Zandbergen Group eindeloos.
 • Een uitdagende positie met verantwoordelijkheid.
 • Een gezellig team van collega’s die er alles aan gaan doen dat jij je welkom voelt.
 • Een salaris tussen de 2800 en 3400 op basis van een 40 urige werkweek, goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, dagelijks gratis lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel, personeelsverkoop van de lekkerste stukken vlees (of vleesvervangers), 2 bedrijfsuitjes en een extra afdelingsuitje per jaar

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als HR Assistent? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bonding aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!