Front office medewerkster

Solliciteer nu

Front office medewerkster

Aan de ene kant schitter je in het verwelkomen van bezoekers en ben je een gastvrouw in hart en nieren, terwijl je aan de andere kant volledig kunt focussen op administratieve taken. Als het jou voldoening geeft om een positieve indruk achter te laten en je houdt van afwisselend werk, kijken we er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Full-time / Part-time · Jan Zandbergen

OVER DE ROL

Als Front-Office Medewerkster bij Jan Zandbergen B.V. ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, klanten en medewerkers. Jouw brede glimlach en sociale, spontane persoonlijkheid zorgen voor een warm welkom voor iedereen die ons gloednieuwe pand binnenstapt.

Daarnaast ondersteun je onze financiële administratie met bijvoorbeeld het controleren en verwerken van inkomende en uitgaande facturen en het boeken van bank- en kasmutaties.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken en e-mails op een vriendelijke en professionele manier, zowel in het Nederlands als in het Engels;

 • Hartelijk verwelkomen van bezoekers, hen voorzien van een kop koffie of thee en begeleiden naar de juiste ruimte;

 • Controleren en verwerken van inkomende en uitgaande facturen;

 • Voorbereiden van betalingen en het boeken van bank- en kasmutaties;

 • Verwerken van in- en uitgaande post en het regelen van koeriersdiensten.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een bruto basissalaris tussen de € 2700,- en de € 3000,- per maand (op basis van kennis, kunde, leeftijd en opleiding;

 • 24 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld;

 • Elke dag gratis lunch met fruit, salade, soepen en verse broodjes;

 • 2% eindejaarsuitkering;

 • De mogelijkheid om elke werkdag te sporten in de gym in ons eigen Food Innovation Center.

 • Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel en verder hebben we toffe afdelings- en bedrijfsuitjes! Ook hebben we regelmatig andere leuke activiteiten zoals "heel Zandbergen bakt", een bingo, een pub quiz of zaalvoetbal.

 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief vlees(-vervangers) te kunnen aanschaffen.

 • Een vaste stabiele baan waar je jezelf kunt ontwikkelen en kunt verder groeien in taken, verantwoordelijkheden en salaris.

 • Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn.

 • Onze slogan is niet voor niets "Innovation That Matters". Dus verwacht veel initiatieven die we "gewoon gaan doen", Jan Zandbergen Group staat nooit stil, dus je carrière ook niet. We bieden in- en externe trainingen en opleidingen.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een MBO werk-en denkniveau en spreekt/schrijft uitstekend Nederlands en Engels;

 • Je hebt ervaring met systemen zoals MS Office;

 • Je kan nauwkeurig , gestructureerd en resultaatgericht werken en hebt affiniteit met cijfers;

 • Je voelt je thuis in een informeel, Internationaal familiebedrijf waar de lijnen kort zijn;

 • Je vindt het leuk om in een hecht team te werken en bij te dragen aan het teamgevoel.

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Mederwerkster Front-office aan de balie en tevens onderdeel worden van onze Financiële Administratie? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Mike.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!