Financieel Medewerker

Solliciteer nu

Financieel Medewerker

Beschik jij over sterke administratieve vaardigheden en ben je tevens een teamspeler die geniet van gevarieerd werk? Dan ben jij degene die we zoeken! Jan Zandbergen heeft een vacature voor de positie van Financieel Medewerker, ideaal voor een starter of schoolverlater.

Full-time · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

OVER DE ROL

Als Financieel Medewerker maak je deel uit van een informeel, diverse en gezellige groep van 16 financiële professionals bij Jan Zandbergen Group. Samen zorgen jullie ervoor dat de financiële administratie naadloos verloopt in dit Internationaal georiënteerde bedrijf. Geen enkele dag is hetzelfde.

Je belangrijkste taken omvatten:

• Controleren en verwerken van inkomende en uitgaande facturen
• Voorbereiden van betalingen.
• Boeken van bank- en kasmutaties
• Opstellen van financiële rapportages
• Dagelijks beheren en controleren van de financiële administratie
• Vooral actief bijdragen aan de ondersteuning van onze financiële afdeling!

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je hebt een MBO werk-en denkniveau; 
  • Je hebt ervaring met systemen zoals MS Office;
  • Je kan nauwkeurig , gestructureerd en resultaatgericht werken en hebt affiniteit met cijfers;
  • Je voelt je thuis in een informeel, Internationaal familiebedrijf waar de lijnen kort zijn. 

  • Je vindt het leuk om in een hecht team te werken en bij te dragen aan het teamgevoel;

WAT BIEDEN WE JOU?

  • Werken in een snelgroeiende, Internationaal opererende organisatie waar geen dag hetzelfde is. Waar lef, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd. Toon je deze eigenschappen? Dan zijn je mogelijkheden binnen Jan Zandbergen eindeloos.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen. Dit doen we door je zowel intern als extern diverse mogelijkheden te bieden om je kennis te vergroten
  • Een team met collega’s waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor de nodige humor en vrijheid.
  • Een salaris tussen de € 2400,- en € 3200,- op basis van een 40-urige werkweek, goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, dagelijks gratis lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel, personeelsverkoop van de lekkerste stukken vlees (-vervangers), 2 bedrijfsuitjes per jaar en een extra afdelingsuitje.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Financieel Medewerker? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!