Financieel Administratief Medewerker

Solliciteer nu

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een kei in administratie, en ben je daarnaast een vrolijke, teamgerichte collega die graag afwisselend bezig is? Dan zijn we op zoek naar jou! Jan Zandbergen is op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker.

Full-time / Part-time · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

OVER DE ROL

In de functie van financieel administratief medewerker maak je deel uit van een informeel, divers en gezellig team van 16 financials die er samen voor zorgen dat de financiële administratie van Jan Zandbergen Group vlekkeloos verloopt. Op deze afdeling is geen dag hetzelfde, vanwege het internationale karakter van ons bedrijf heb je te maken met een grote diversiteit aan klanten en regels. Zo kan het zijn dat je s'ochtends bezig bent met de facturatie voor de UK om s'middags te helpen bij een Zuid Amerikaanse debiteur. Je neemt binnen je functie de (gedeelde)verantwoordelijk voor de facturatie. Je controleert op de juistheid van de facturen verwerkt ze conform afspraak. Zie je afwijkingen? Dan trek jij op tijd aan de bel bij je manager Remco. Heeft onze directeur vragen of opmerkingen over de facturen? Dan sta jij hem bij met raad en daad.

Samengevat bestaan je werkzaamheden uit het;

 • Controleren en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen
 • Voorbereiden van betalingen en bewaken van debiteuren
 • Inboeken van bank- en kasboek
 • Opstellen van financiële rapportages
 • Dagelijkse financiële administratie bijhouden en controleren
 • En vooral het pro-actief ondersteunen van onze financiële afdeling!

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je bent (bij voorkeur) in het bezit van een diploma Basiskennis Boekhouden, Praktijk diploma Boekhouden (of studerend hiervoor). Heb je een andere opleiding voltooid, maar wel bewezen ervaring met financiële administratie? Dat zou ook prima kunnen passen;
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen en Office;
 • Je spreekt en schrijft naast vloeiend Nederlands ook goed Engels. Heb je ook kennis van de Duitse taal? Dat is dan mooi meegenomen;
 • Je kan nauwkeurig , gestructureerd en resultaatgericht werken en hebt affiniteit met cijfers;
 • Je voelt je thuis in een informeel, internationaal familiebedrijf waar de lijnen kort zijn. De communicatie is direct en jij bent niet bang om je mannetje te moeten staan. Door het diverse karakter van de functie schakel je snel, leg je goed verbanden, en sta je open voor verandering;

 • Je vindt het leuk om in een hecht team te werken en bij te dragen aan het teamgevoel;

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Werken in een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie waar geen dag hetzelfde is. Waar lef, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd. Toon je deze eigenschappen? Dan zijn je mogelijkheden binnen Jan Zandbergen eindeloos.
 • Een flexibele baan die goed te combineren is met een eventuele studie. De te werken uren zijn bespreekbaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen. Dit doen we door je zowel intern als extern diverse mogelijkheden te bieden om je kennis te vergroten
 • Een team met collega’s waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor de nodige humor en vrijheid.
 • Een salaris tussen de €2000,- en €2750,- op basis van een 40-urige werkweek, goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, dagelijks gratis lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel, personeelsverkoop van de lekkerste stukken vlees (-vervangers), 2 bedrijfsuitjes per jaar en een extra afdelingsuitje.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Financieel Administratief Medewerker? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!