Employer Branding Specialist

Solliciteer nu

Employer Branding Specialist

Bouw jij verder aan ons werkgeversmerk?

Full-time · Jan Zandbergen Group

OVER JAN ZANDBERGEN GROUP

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

OVER DE ROL

Jan Zandbergen Group groeit ieder jaar gestaag door. Ideeën ontstaan, er wordt geïnvesteerd, producten worden ontwikkeld en in de markt geïntroduceerd. We zijn een bedrijf van doeners, waar ontwikkelingen en transities elkaar snel opvolgen. Zo'n 3 jaar geleden is Corporate Recruitment en Employer Branding geïntroduceerd als nieuw expertise binnen ons bedrijf. Dit is gekomen uit de wens om meer de behoeften kunnen afstemmen met de business, kwalitatief betere matches te kunnen maken  en natuurlijk Jan Zandbergen Group op de kaart te zetten als aantrekkelijk werkgever.
Die basis is ondertussen gelegd met een mooie "werken bij" site, een goed functionerende ATS (Homerun),  candidate persona's, en een helder recruitment proces wat in het hele bedrijf uniform is uitgerold. 

Nu is het tijd voor een volgende stap en zoeken we een collega die Employer Branding verder wil gaan uitbouwen! Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt onderdeel van ons ontzettend gezellige, 9 man-en-vrouw sterke marketing team, en werkt uiteraard nauw samen met HR en Corporate Recruitment.  Daarbij kom je te werken bij een organisatie die het belang van Employer Branding volledig heeft omarmd en super blij zijn met je komst.

Wat ga je, onder andere doen?

 • Employer Branding, zowel intern als extern, wordt jouw feestje.  Zowel op strategisch en operationeel niveau. Je gaat met hulp van je collega's verder bouwen aan een sterk, realistisch werkgeversmerk . Het gevoel van trots bij de huidige medewerkers wordt versterkt en de interesse bij de je toekomstige collega's wordt gewekt. Jij brengt ons unieke Jan Zandbergen Group verhaal tot leven!
 • Hoe je dat doet, dat is aan jou. Jij beslist wanneer je welke middelen je inzet. On -en offline campagnes voeren, gastcolleges verzorgen, interviews houden met collega's, of heb je andere ideeën? Alles kan en mag, zolang het maar bijdraagt aan ons werkgeversmerk.
 • Je weet al te goed dat wat je naar buiten communiceert, binnen waar gemaakt moet worden, en vice-versa. Je staat dan ook middenin de organisatie, tussen HR en Marketing in. Je weet de corporate indentity en compleet vernieuwde HR strategie (waar Merel je met veel passie meer over vertelt!) te vertalen naar mooie kansen en acties in jouw eigen vakgebied. 
 • Je gaat samen met HR verder werken aan onze EVP, oftewel Employer Value Proposition. De basis ligt. Maar juist omdat we ontzettend hard in ontwikkeling zijn (lees; een nieuwe HR strategie waar ontwikkeling, transparantie en innovatie voorop staan) mag je hiermee volop aan de slag. 
 • Al het bovenstaande moet natuurlijk op "papier" komen.  Je schrijft dus teksten; bijvoorbeeld voor op onze Linkedin of de "werken bij"  socials, maar ook vacatureteksten en interne communicatie, die aansluiten bij onze doelgroepen. Je schrijfstijl is informeel, duidelijk, maar bovenal prikkelend en origineel.
 • Je vindt het ook fijn om verder na te denken over een stuk (proces-)verbetering binnen en buiten je vakgebied. Zoals je weet is Employer Branding nooit "af" en gaan de ontwikkelingen razendsnel. Jij bent en blijft op de hoogte van deze verbeteringen en implementeert dit in jouw proces.

WIE BEN JIJ?

 • Employer Branding is je passie; door je ervaring binnen het vak ben je een ervaren allrounder te noemen. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Employer Branding Specialist en bent daardoor in staat om zelfstandig te werk te gaan.

 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau.

 • Je bent niet bang om je mening, onderbouwd, te ventileren. Je houdt op een respectvolle manier je collega's scherp. Jij bent onze ogen en oren op de arbeidsmarkt, daarom is het belangrijk om pro-actief te communiceren. Verder ben je creatief, pragmatisch en durft buiten de geijkte kaders te bewegen.

 • Je voelt je thuis in een commerciële omgeving waar beslissingen snel gemaakt worden. 

 • Je bent iemand die makkelijk en direct communiceert (verbaal en schriftelijk) in zowel het Nederlands als Engels. Jij past je communicatiestijl aan per situatie en voelt aan wat nodig is. Ook is het schrijven van teksten (ook in het Engels) voor jou een "piece of cake".

 • Een goed gevoel voor humor wordt  bijzonder gewaardeerd.

 • Tot slot ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een jaarcontract, met intentie tot een vaste aanstelling bij Jan Zandbergen Group. Je salaris is uiteraard afhankelijk voor je kennis en kunde maar ligt tussen de €3500,- en €4000,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.

 • Interne en externe ontwikkel- en groeimogelijkheden.

 • Werken in een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie waar geen dag hetzelfde is. De sfeer van een familiebedrijf is nog springlevend, maar tegelijkertijd zijn we grenzeloos ambitieus en durven te innoveren. Er heerst een cultuur waar lef, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd.
 •  In je team heerst een enorme teamspirit, “Ja-knikkers” kennen we niet en naast dat er hard gewerkt wordt is er ook ruimte voor de nodige lol.
 • Daarnaast goede secundaire voorwaarden zoals pensioen (VLEP), dagelijks gratis lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel, 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief de mooiste stukken vlees (-vervangers) aan te schaffen, 2 bedrijfsuitjes per jaar en een extra afdelingsuitje.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Employer Branding Specialist? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!