Corporate Recruiter

Solliciteer nu

Corporate Recruiter

Ben jij de aanpakker die recruitment naar een hoger niveau brengt?

Full-time · Jan Zandbergen Group

OVER JAN ZANDBERGEN GROUP

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

OVER DE ROL

Jan Zandbergen Group groeit ieder jaar gestaag door. Ideeën ontstaan, er wordt geïnvesteerd, producten worden ontwikkeld en in de markt geïntroduceerd. We zijn een bedrijf van doeners, waar ontwikkelingen en transities elkaar snel opvolgen. Zo'n 3 jaar geleden is Corporate Recruitment geïntroduceerd als nieuw expertise binnen ons bedrijf. Dit is gekomen uit de wens om meer de behoeften kunnen afstemmen met de business, kwalitatief betere matches te kunnen maken natuurlijk Jan Zandbergen Group op de kaart te zetten als aantrekkelijk werkgever.
Die basis is ondertussen gelegd met een mooie "werken bij" site, een goed functionerende ATS (Homerun), en een helder en duidelijk recruitmentproces wat in het hele bedrijf uniform is uitgerold. 

Nu is het tijd voor een volgende stap en zoeken we een collega die recruitment verder wil gaan uitbouwen! Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt onderdeel van een ontzettend gezellig, 8 man-en-vrouw sterk, HR team. Lead HR  Merel wordt je leidinggevende en tevens sparringpartner. Daarbij kom je te werken bij een organisatie die recruitment volledig heeft omarmd en super blij zijn met je komst.

Wat ga je doen?

 • Het hele recruitmentproces, van A tot Z wordt jouw verantwoordelijkheid. Soms adviseer je, soms stuur je bij en zet je management op scherp. Maar je zorgt ten alle tijden dat je stakeholders zijn aangehaakt en dat je kandidaten precies weten waar ze staan in het proces. 
 • Je draait je hand dan ook niet om voor een grote diversiteit aan vacatures. De ene dag ben je bezig met het werven van een slager, om vervolgens in het buitenland te werven voor een nieuwe sales collega. Juist deze afwisseling is iets waar je blij van word. 
 • Je schrijft originele, realistische vacature teksten en je weet kandidaten te benaderen op een oprechte manier. Natuurlijk zet je Jan Zandbergen Group op de kaart als goede werkgever, maar je bent eerlijk en schetst een reëel beeld om zo tot de beste match te komen.
 • Samen met onze Employer Branding specialist en HR ga je werken aan ons werkgeversimago o.b.v. bedrijfscultuur, innovatief karakter en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierbij zet je social media in om originele content te plaatsen, maar maak je ook gebruik van (job-)ads. Je bouwt verder op de bestaande strategie en propositie, maar je krijgt alle ruimte om er je eigen verhaal van te maken.
 •  Ondanks je pro-actieve, sprankelende persoonlijkheid vindt je het ook heerlijk om achter de computer zitten en je vast te bijten in het sourcen. Linkedin Recruiter kent voor jou geen geheimen. Door jouw originele, realistische manier van benaderen weet je kandidaten te prikkelen om in je gesprek te gaan bij Jan Zandbergen Group.
 • Buiten het operationele recruitment vind jij het ook fijn om verder na te denken over een stuk (proces-)verbetering binnen en buiten je vakgebied. Zoals je weet is recruitment nooit "af" en gaan de ontwikkelingen razendsnel. Jij bent en blijft op de hoogte van deze verbeteringen en implementeert dit in jouw proces.

WIE BEN JIJ?

 • Recruitment is je passie; door je ervaring binnen het vak ben je een ervaren allrounder te noemen. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als (corporate-)recruiter en bent daardoor in staat om zelfstandig te werk te gaan.

 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau.

 • Je hebt je recruitment ervaring heb je het liefst opgedaan bij wendbare organisaties waar "niet alles volgens boekje" gaat. Dus kunnen improviseren is een absolute must. Bureaucratie is niet aan jou besteed, en zoekt altijd naar een praktische en toepasbare oplossing. Je voelt je daarom thuis in een groeiende, zeer ondernemende, commerciële organisatie. Zoals je weet komt met groei uitdaging, maar ook groeipijnen, dus een gespreid bedje...dat zit er niet in;).

 • Je bent iemand die makkelijk en direct communiceert (verbaal en schriftelijk) in zowel het Nederlands als Engels. Jij past je communicatiestijl aan per situatie en zorgt dat je stakeholders en kandidaten zich gehoord en begrepen voelen. Ook is het schrijven van vacatureteksten (ook in het Engels) voor jou een "piece of cake".

 • Een goed gevoel voor humor wordt  bijzonder gewaardeerd.

 • Tot slot ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een jaarcontract, met intentie tot een vaste aanstelling bij Jan Zandbergen Group. Je salaris is uiteraard afhankelijk voor je kennis en kunde maar ligt tussen de €3500,- en €4500,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.

 • Interne en externe ontwikkel- en groeimogelijkheden.

 • Werken in een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie waar geen dag hetzelfde is. De sfeer van een familiebedrijf is nog springlevend, maar tegelijkertijd zijn we grenzeloos ambitieus en durven te innoveren. Er heerst een cultuur waar lef, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd.
 • 8 ontzettend leuke HR collega's. In je team heerst een enorme teamspirit, “Ja-knikkers” kennen we niet en naast dat er hard gewerkt wordt is er ook ruimte voor de nodige lol.
 • Daarnaast goede secundaire voorwaarden zoals pensioen (VLEP), dagelijks gratis lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel, 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief de mooiste stukken vlees (-vervangers) aan te schaffen, 2 bedrijfsuitjes per jaar en een extra afdelingsuitje.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Corporate Recruiter? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!