Coördinator Technische Dienst

Solliciteer nu

Coördinator Technische Dienst

Zorgen dat de diverse machines altijd lopen als een zonnetje. Begeleiden van jouw junior collega’s, zodat zij zich ontwikkelen tot vakmensen. En meedenken over de toekomst van onze productieomgeving. In jouw gevarieerde combifunctie als coördinerend medewerker bij de technische dienst van Jan Zandbergen Group doe je het allemaal. 

Full-time · Diviande

JOUW ROL

Aan afwisseling geen gebrek, want in ons machinepark staan maar liefst honderd machines waarop jij je technische expertise mag loslaten. Of het nu gaat om een robotkraan of een verpakkingsinstallatie gaat: samen met je collega’s los je storingen efficiënt op, en zorg je dat het onderhoud volgens planning verloopt. Ongeveer de helft van de tijd werk je actief mee op de werkvloer en voer je technische taken uit. De andere helft neem je coördinerende werkzaamheden op je. Zoals het begeleiden van collega’s en bestellen van materialen. 

Dit ga je doen:

 • Zorgen voor een goedlopende technische dienst, waarin collega’s weten wat er op de planning staat, groeien in hun vak en gaan voor kwaliteit.
 • Begeleiden van de twee junior medewerkers technische dienst, waarbij je hun technische kennis bijspijkert en oog hebt voor hun ontwikkeling. 
 • Storingen aan machines oplossen en preventief onderhoud aan de machines plannen en uitvoeren. Goed om te weten: je werkt in een omgeving waar het tussen de 0 en 5 graden is. Uiteraard zorgen wij voor comfortabele, warme kleding.
 • Machineonderdelen bestellen, offertes bij leveranciers aanvragen en de leverstatus van bestellingen in de gaten houden.
 • Bijhouden van ons Ultimo Maintenance programma.
 • Vanuit een technische invalshoek collega’s (zoals het management) adviseren over machinevervangingen, investeringen en innovatieve plannen. Daarbij neem je ook de voorbereiding en begeleiding op je als er groen licht is voor zo’n project.

HIER GA JE WERKEN

Jan Zandbergen Group is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. Meer weten? Kijk dan op janzandbergen.nl

JOUW TEAM

Samen met je TD collega's over de 3 locaties heb je één taak: het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen in ons veelzijdige machinepark. Daarbij werken we nauw samen met diverse andere collega’s, onder wie de machine-operators, productie- en expeditiemanagers. De samenwerking is prettig: we werken hard en zijn open naar elkaar. Storingen laten zich niet altijd voorspellen, waardoor het soms hectisch is. Ook op die momenten staan we voor elkaar klaar. Als coördinerend medewerker heb je daarnaast veel contact met de facilitair manager Dick, bij wie je altijd terechtkunt voor advies en aan wie je verantwoording aflegt.

DIT BIEDEN WE JOU

 • Een brutomaandsalaris tussen € 3.325,- en € 4.275,- op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding, ervaring en kwaliteiten.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever. 
 •  Een prettige werksfeer in een warm en innovatief familiebedrijf. 
 • Vrijdagmiddagborrels en toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, twee keer per jaar zelfs voor het hele gezin! 
 • Jaarlijks 24 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek. 
 • Reiskostenvergoeding
 •  Een telefoon van de zaak.
 • Groei- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld via in- en externe trainingen. 
 • De mogelijkheid om zes keer per jaar onze producten voor een scherp tarief te kopen.

DIT BEN JIJ 

Dat we onze klanten alleen kunnen bedienen als de machines goed draaien, begrijp jij als geen ander. Met jouw combifunctie – waarbij je actief bent op de werkvloer en collega’s begeleidt - draag je hier graag aan bij. Je sleutelt graag aan installaties , kunt goed prioriteiten stellen, zet door jouw hands-onmentaliteit een stap extra als het nodig is en schakelt makkelijk tussen diverse taken. Ook ga je bij alles wat je doet nauwkeurig te werk, ben je makkelijk benaderbaar voor je collega’s en krijg je er energie van om de mensen uit jouw team te helpen bij hun werk. Verder heb je:

 • Goede kennis van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, op basis van opleiding en/of ervaring. 
 • Een goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands, en het liefst ook in het Engels.
 •  Goede digitale vaardigheden en kennis van de Microsoft Office-applicaties (Excel, Outlook, Word). 

SOLLICITEER EN WORD ONZE NIEUWE COLLEGA!

Kom jij onze ambitieuze organisatie versterken als coördinator technische dienst? Mooi! Klik op onderstaande button en stuur ons snel jouw CV met motivatie. 

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!