Content Marketeer

Solliciteer nu

Content Marketeer

Ben jij de creatieve Content Marketeer die onze merken nóg succesvoller en bekender gaat maken?

Full-time · Jan Zandbergen

OVER JAN ZANDBERGEN GROUP

Jan Zandbergen Group is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. Meer weten? Kijk dan op janzandbergen.nl

OVER DE ROL

Samen met het Marketing team van 8 collega’s sta je voor een belangrijke taak; zorgen dat Jan Zandbergen Group en haar merken zoals The Meatlovers en PLNT nog bekender worden bij onze klanten in binnen- en buitenland.  Marktleider zijn we al, dus het is belangrijk dat we met behulp van jouw content dat ook blijven en verder groeien! Als Content Marketeer bij Jan Zandbergen ben je veelal bezig met het maken van creatieve, gedurfde content waarbij het water je in de mond loopt. Je weet klanten te bereiken als geen ander, zowel op tekstueel als op visueel gebied. Daarom schakel je moeiteloos tussen taken, product- en doelgroepen. Ook bedenk jij welke content voor welk medium geschikt is en snap je dat content op TikTok iets heel anders is dan Facebook ads.

Wat ga je doen?

 • Jij maakt aansprekende content voor onze merken zoals PLNT en The Meatlovers en daarnaast  hebben we net onze webshop in Duitsland geopend. Je beheert de social media van deze merken; plant en post stories.
 • Inspelen op actualiteiten en feestdagen door aansprekende campagnes en acties. Als we niet bezig zijn met kerst campagnes, het bbq seizoen, zoeken we wel andere projecten waar we ons mee bezig houden. Kortom, je zit niet snel stil!

 • Waar nodig zelf of in samenwerking met het team content bedenken en (laten) creëren. We zijn tot op heden actief op Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest en Youtube; maar als jij iets nieuws of anders weet; je krijgt alle ruimte om het door te kunnen voeren en op te zetten.

 • Vanuit de contentkalender zet jij acties en ideeën uit. Jij zorgt met jouw creativiteit dat het een succes wordt. 
 • Je bedenkt en creëert wekelijkse nieuwsbrieven voor verschillende merken.
 • Je staat in nauw contact met influencers, bedenkt en beheert originele acties en content en haakt nieuwe influencers aan en zorgt dat dit op de juiste plekken wordt verspreid. 

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je beschikt minimaal over een MBO werk en denkniveau,

 • Je bent op de hoogte van alle trends op Social Media en snapt Instagram en TikTok als geen ander. Daarnaast ben je bekend met content bedenken voor blogs en nieuwsbrieven.

 • Je bent een echte "Foodie" of je hebt in ieder geval affiniteit met onze producten.
 • Je hebt verstand van fotografie en videografie en kunt dit zelfstandig nabewerken. Kennis van Adobe Creative Cloud is een pré.
 • Je durft buiten de lijntjes te kleuren; je bent nieuwsgierig, stelt veel vragen en hebt originele ideeën.
 • Omdat we een Internationaal bedrijf zijn en ook mondiale uitingen doen, spreek en schrijf je uitstekend Engels.
 • Je beschikt over een rijbewijs B (en bij voorkeur eigen vervoer).


WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.800,- en € 3.400,-, afhankelijk van jouw opleiding, werkervaring en kwaliteiten.

 • 2% eindejaarstoeslag en 8% vakantiegeld.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever.

 • Jaarlijks 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek én de mogelijkheid om vier extra vakantiedagen te kopen.

 • Dagelijks een gratis lunch met fruit en o.a. verse broodjes uit de oven en volop keuze uit divers beleg.

 • Een prettige werksfeer in een warm en innovatief familiebedrijf en veel groei- en ontwikkelmogelijkheden, door bijvoorbeeld in- en externe trainingen.

 • Een hecht team met 8 collega’s waar hard gewerkt wordt, veel ruimte is voor pionieren en de nodige humor aanwezig is.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vrijdagmiddagborrels en toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, twee keer per jaar zelfs voor het hele gezin!
 • De mogelijkheid om zes keer per jaar onze producten voor een scherp tarief te kopen.

SOLLICITEER

Wil je ons Marketing team komen versterken als Content Marketeer? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!