Branding & Communication Specialist

Solliciteer nu

Branding & Communication Specialist

Zet je schrap voor de leukste uitdaging van jouw carrière! Bij Jan Zandbergen zoeken we een ervaren en creatieve branding & communicatie Specialist die onze boodschappen naar een hoger niveau tilt. Als jij een ware woordenkunstenaar bent met een passie voor food en sterke merken, dan ben jij de perfecte collega voor ons Marketing team!

Full-time · Jan Zandbergen Group

OVER DE ROL

Jan Zandbergen Group groeit ieder jaar gestaag door. Ideeën ontstaan, er wordt geïnvesteerd, producten en merken worden ontwikkeld en in de markt geïntroduceerd. We zijn een bedrijf van doeners, waar ontwikkelingen en transities elkaar snel opvolgen.

Communicatie zowel intern als extern is daarin cruciaal waarbij de afdeling marketing verantwoordelijk is. Of het nu gaat over de bedrijven, merken, websites, afbeeldingen, video’s, brochures, persberichten, verpakkingen, beurzen en evenementen, zo lang er een boodschap gebracht moet worden willen wij dat dit goed bedacht en duidelijk naar de buitenwereld gebracht wordt. Dat geldt voor zowel de internationale (wereld) markt, maar ook voor onszelf als werkgever in de regio.

Hiervoor zoeken wij versterking op ons team als Branding & Communication Specialist de communicatiestrategie verder gaat uitbouwen. Dit doe je natuurlijk niet alleen.

Je beland in een professioneel team dat jou maar al te graag zullen ondersteunen met jouw projecten. Je werkt namelijk o.a. samen met een Graphic Designer, Content Marketeer, Online Marketeer en Event Coördinator. Daarnaast werk je uiteraard nauw samen met alle andere betrokken afdelingen binnen de groep. Daarbij kom je te werken bij een organisatie die het belang van Employer Branding en Communicatie volledig heeft omarmd en super blij is met je komst.

 • Jij bent het brein achter ons communicatiesucces. Je ontwikkelt een communicatieplan dat perfect aansluit op de doelstellingen van de organisatie;

 • Of het nu gaat om persberichten, nieuwsbrieven, social media posts of blogposts, jij hebt de pen waarmee je onze boodschappen tot in de puntjes met de juiste tone-of-voice naar de juiste doelgroep kan vertalen; 

 • Als geen ander weet je hoe je onze organisatie én medewerkers in de spotlights zet. Je bent ook verantwoordelijk voor de interne communicatie, waarbij je afdelingen informeert over ontwikkelingen en bijzonderheden. Daarnaast werk je samen met recruitment voor het ontwikkelen van employee branding campagnes en strategie; 

 • Je hebt een natuurlijke flair waarmee je niet alleen de media verleidt, maar ook andere belangrijke stakeholders;

 • Je analyseert data, resultaten en trends om de effectiviteit van onze communicatie-inspanningen te meten en past deze waar nodig aan voor een nog betere merkbeleving;

 • Met jouw communicatieve talent zorg je ervoor dat ons bedrijf en merken worden opgepikt.
  Je draagt bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid en reputatie. 

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een bruto basissalaris tussen de € 3500,- en de € 4500,-  per maand (op basis van kennis, kunde, leeftijd en opleiding;

 • 24 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld;

 • Elke dag gratis lunch met fruit, salade, soepen en verse broodjes;

 • 2% eindejaarsuitkering;

 • De mogelijkheid om elke werkdag te sporten in de gym in ons eigen Food Innovation Center.

 • Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel en verder hebben we toffe afdelings- en bedrijfsuitjes! Ook hebben we regelmatig andere leuke activiteiten zoals "heel Zandbergen bakt", een bingo, een pub quiz of zaalvoetbal.

 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief vlees(-vervangers) te kunnen aanschaffen.

 • Een vaste stabiele baan waar je jezelf kunt ontwikkelen en kunt verder groeien in taken, verantwoordelijkheden en salaris.

 • Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn.

 • Onze slogan is niet voor niets "Innovation That Matters". Dus verwacht veel initiatieven die we "gewoon gaan doen", Jan Zandbergen Group staat nooit stil, dus je carrière ook niet. We bieden  in- en externe trainingen en opleidingen.

WIE BEN JIJ?

 • Als doorgewinterde professional met minimaal 5 jaar ervaring ben jij een communicatievirtuoos in hart en nieren;

 • Met een HBO werk- en denkniveau ben jij opgewassen tegen elke communicatie-uitdaging die op je pad komt. Je gaat zelfverzekerd en zelfstandig te werk, wetende dat jouw ervaring en expertise je de juiste richting wijzen;

 • Jouw communicatieve superkrachten zijn niet te stoppen! Als onze ogen en oren op de arbeidsmarkt is proactieve communicatie jouw geheime ingrediënt;

 • Je voelt je thuis in een commerciële omgeving waar beslissingen snel worden genomen. Je beweegt moeiteloos buiten de gebaande paden en zorgt voor innovatieve communicatie-oplossingen;

 • Met jouw vlotte en directe communicatiestijl, zowel in het Nederlands als in het Engels, ben jij een taalvirtuoos in elke situatie. Je past je moeiteloos aan en voelt precies aan welke stijl nodig is. Schrijven van teksten, ook in het Engels, is voor jou een koud kunstje;

 • Bij Jan Zandbergen waarderen we ook een goed gevoel voor humor. Jouw talenten worden bijzonder gewaardeerd en maken de werksfeer nog beter.

OVER JAN ZANDBERGEN GROUP

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

SOLLICITEER

Ben je klaar om ons merk naar nieuwe hoogtes te tillen? Solliciteer dan nu en word de smaakmaker van ons Marketing team bij Jan Zandbergen! 

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Mike.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!