Communicatie Specialist

Solliciteer nu

Communicatie Specialist

Zet je schrap voor de leukste uitdaging van jouw carrière! Bij Jan Zandbergen zoeken we een ervaren en creatieve communicatie specialist die onze boodschappen naar een hoger niveau tilt. Als jij een ware woordenkunstenaar bent met een passie voor food en sterke merken, dan ben jij de perfecte collega voor ons Marketing team!

Jouw taken als Communicatie specialist zijn als volgt:

Full-time · Jan Zandbergen Group

OVER JAN ZANDBERGEN GROUP

Jan Zandbergen Group, bestaande uit Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group, is leverancier en producent van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Onze slogan is "Innovation That Matters", en die is er niet voor niets. Onze roots liggen in het vlees, maar we kijken veel verder dan dat. Ons doel is niet alleen vandaag maar ook in de toekomst onze klanten te kunnen voorzien van lekkere, maar ook duurzame producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

OVER DE ROL

 • Zet je schrap voor de leukste uitdaging van jouw carrière! Bij Jan Zandbergen zoeken we een ervaren en creatieve communicatie specialist die onze boodschappen naar een hoger niveau tilt. Als jij een ware woordenkunstenaar bent met een passie voor food en sterke merken, dan ben jij de perfecte collega voor ons Marketing team!

  Jouw taken als Communicatie specialist zijn als volgt:

 • Jij bent het brein achter ons communicatiesucces. Je ontwikkelt een communicatieplan dat perfect aansluit op de doelstellingen van zowel Marketing als HR

 • Of het nu gaat om persberichten, nieuwsbrieven, social media posts of blogposts, jij hebt de pen waarmee je onze boodschappen tot in de puntjes naar de juiste doelgroep kan vertalen. 

 • Als geen ander weet je hoe je onze organisatie én medewerkers in de spotlights zet. Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie, waarbij je afdelingen informeert over ontwikkelingen en bijzonderheden. Daarnaast ben je een meester in het creëren van een onweerstaanbare employer brand dat zowel bestaand als nieuw talent behoudt en aantrekt. 

 • Je hebt een natuurlijke flair waarmee je niet alleen de media verleidt, maar ook andere belangrijke stakeholders.

 • Je analyseert data en resultaten om de effectiviteit van onze communicatie-inspanningen te meten en past deze waar nodig aan voor een nog betere merkbeleving.

 • Met jouw communicatieve talent zorg je ervoor dat onze naam wordt opgepikt. Je draagt bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid en reputatie. 


WIE BEN JIJ?

 • Als doorgewinterde professional met minimaal 5 jaar ervaring ben jij een communicatievirtuoos in hart en nieren.

 • Met een HBO werk- en denkniveau ben jij opgewassen tegen elke communicatie-uitdaging die op je pad komt. Je gaat zelfverzekerd en zelfstandig te werk, wetende dat jouw ervaring en expertise je de juiste richting wijzen.

 • Jouw communicatieve superkrachten zijn niet te stoppen! Als onze ogen en oren op de arbeidsmarkt is proactieve communicatie jouw geheime ingrediënt.

 • Je voelt je thuis in een commerciële omgeving waar beslissingen snel worden genomen. Je beweegt moeiteloos buiten de gebaande paden en zorgt voor innovatieve communicatie-oplossingen.

 • Met jouw vlotte en directe communicatiestijl, zowel in het Nederlands als in het Engels, ben jij een taalvirtuoos in elke situatie. Je past je moeiteloos aan en voelt precies aan welke stijl nodig is. Schrijven van teksten, ook in het Engels, is voor jou een koud kunstje.

 • Bij Jan Zandbergen waarderen we ook een goed gevoel voor humor. Jouw talenten worden bijzonder gewaardeerd en maken de werksfeer nog beter.

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week. 

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een jaarcontract, met intentie tot een vaste aanstelling bij Jan Zandbergen Group. Je salaris is uiteraard afhankelijk voor je kennis en kunde maar ligt tussen de €3500,- en €4500,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.

 • Interne en externe ontwikkel- en groeimogelijkheden.

 • Werken in een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie waar geen dag hetzelfde is. De sfeer van een familiebedrijf is nog springlevend, maar tegelijkertijd zijn we grenzeloos ambitieus en durven te innoveren. Er heerst een cultuur waar lef, doorzettingsvermogen en authenticiteit worden gewaardeerd.
 •  In je team heerst een enorme teamspirit, “Ja-knikkers” kennen we niet en naast dat er hard gewerkt wordt is er ook ruimte voor de nodige lol.
 • Daarnaast goede secundaire voorwaarden zoals pensioen (VLEP), dagelijks gratis lunch, een gezellige vrijdagmiddagborrel, 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief de mooiste stukken vlees (-vervangers) aan te schaffen, 2 bedrijfsuitjes per jaar en een extra afdelingsuitje.

SOLLICITEER

Ben je klaar om ons merk naar nieuwe hoogtes te tillen? Solliciteer dan nu en word de smaakmaker van ons Marketing team bij Jan Zandbergen! 

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!