Administratief medewerker voorraadbeheer

Solliciteer nu

Administratief medewerker voorraadbeheer

Als administratief medewerker voorraadbeer zorg je met jouw gedreven collega’s dat onze voorraden altijd beschikbaar zijn. 

Full-time · Jan Zandbergen

JOUW ROL

Een dynamische functie: zo kun je die van jou zeker omschrijven. Dankzij jou loopt het voorraadbeheer op rolletjes. Want als onze producten bijvoorbeeld niet op tijd aanwezig zijn, schakel je met collega’s van de afdelingen Transport, Import en Sales. Kunnen we voorraad ophalen bij een van onze externe locaties? En is de voorraad wel juist ingevoerd in het systeem? Jij zoekt het tot in de puntjes uit en komt met een oplossing. Zo sta je keer op keer voor mooie logistieke uitdagingen waarmee je veel impact maakt in de organisatie. Want mede door jouw oplossingen verkopen we zo’n 2 miljoen kilo vlees en vleesvervangers per week!

DIT GA JE DOEN

 • In- en verkooporders in ons logistieke systeem zetten, bijwerken en afhandelen.
 • Controleren of onze voorraden goed in het voorraadbeheersysteem staan.
 • Onze voorraden in internationale vrieshuizen op administratief gebied beheren.
 • De voorraadcontrolelijsten verwerken in onze systemen.
 • Overleggen met salescollega’s over de wensen per klant en de toewijzing van voorraden hierop afstemmen.
 • Nadenken over manieren om onze werkprocessen te optimaliseren.

HIER GA JE WERKEN

Waar Jan Zandbergen in 1955 begon als een kleinschalige slager, is onze organisatie nu uitgegroeid tot een toekomstgerichte productie- en handelsorganisatie van vlees en vleesvervangers. Groot genoeg voor mooie uitdagingen en innovaties. Klein genoeg voor korte lijntjes en een familiaire sfeer. Met zo’n tweehonderdvijftig collega’s zetten we stappen in een dynamisch werkveld. We denken in oplossingen en pakken kansen. Zo komen we samen tot vernieuwende producten en concepten. 

JOUW TEAM

Een goede sfeer én gedreven collega’s. Daar kun je op rekenen bij team Voorraadbeheer. Je vormt dit team met drie collega’s op het gebied van voorraadbeheer. Jullie doel? Dat de voorraden altijd op-en-top geregeld zijn. We werken nauw samen en staan voor elkaar klaar. Daarnaast communiceren we direct en open met elkaar. Ook werk je samen met collega’s op het gebied van onder andere logistiek en sales. Hier en in jouw team staat werkplezier voorop!

DIT BIEDEN WE JOU

 • Een brutomaandsalaris tussen € 2.600,- en € 2.900,- afhankelijk van je opleiding, ervaring en kwaliteiten.
 • 2% eindejaarstoeslag en 8% vakantiegeld.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever.
 • Een prettige werksfeer in een innovatief familiebedrijf met aanpakkers.
 • Groei- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld via in- en externe trainingen.
 • Jaarlijks 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek en de optie om vier vakantiedagen bij te kopen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Dagelijks een gratis lunch met fruit en rijk belegde broodjes.
 • Vrijdagmiddagborrels en toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, twee keer per jaar zelfs voor het hele gezin!
 • De mogelijkheid om zes keer per jaar onze producten voor een scherp tarief te kopen.

DIT BEN JIJ

Nauwkeurig werken: jij doet niet anders. Je stelt je verantwoordelijk op en hebt oog voor zowel details als het grotere plaatje. Ook weet jij je weg gemakkelijk te vinden in onze digitale planningsoftware en Excel, of je kunt het je snel eigen maken. Je werkt goed samen met jouw collega's en altijd naar manieren om de werkprocessen te optimaliseren. Jij hebt affiniteit met logistiek en voorraadbeheer. En klopt er iets niet in onze systemen? Dan pluis jij de processen uit totdat je hebt ontdekt waar het knelpunt ligt. Daarbij kun je je werk goed prioriteren. Verder heb je:

 • Mbo-niveau.
 • Een goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels.

Daarnaast vind je het prima om twaalf keer per jaar op de zaterdag een dagdeel of een volledige dag te werken. Afhankelijk van de drukte. En maximaal twee keer per jaar tijdens feestdagen. Hiervoor ontvang je een mooie toeslag.

SOLLICITEER EN WORD ONZE NIEUWE COLLEGA!

Kom jij ons hechte team versterken als administratief medewerker voorraadbeheerder? Mooi! Solliciteer  via onderstaande sollicitatiebutton. Dan plannen we een gesprek en drinken we samen een kop koffie. Eerst meer weten over deze rol? Bel Nadine Theunis-Avezaat, HR & Recruitment assistent, via 06 - 82451972

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Laumé.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!