Administratief Medewerker Import/Export

Solliciteer nu

Medewerker import- en exportadministratie

Bij Jan Zandbergen zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker die ons import/export customsteam komt versterken.

Full-time · Jan Zandbergen

OVER DE ROL

Flanksteaks uit de USA, kip uit Oekraïne, picanha uit Uruguay. Een kleine greep uit onze prachtige producten; en hoe dat hier komt? Dat regelt onze afdeling Customs, Import en Export.
In de rol van Administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces rondom import en export.  Het CIE team (Customs, Import en export) bestaat uit een hecht en informeel team van 9 personen. Binnen deze afdeling is het echt “één team, één taak”. Er wordt hard gewerkt om te zorgen dat het hele proces omtrent CIE zo vlekkeloos mogelijk verloopt.
Deze afdeling is ‘de poort’ voor onze Internationale handel.

Wat ga je doen?

 • Samen met je team beheer je het administratieve proces omtrent import en export van onze producten;

 • Je onderhoudt contacten met diverse (Internationale) leveranciers en partijen zoals rederijen voor onze scheepsvracht;

 • Je bent mede-verantwoordelijk voor de leveranciers in jouw portefeuille, van order tot ontvangst, en zorgt hierbij voor correcte en complete dossiers, van opdracht tot facturatie;

 • Je behoudt het overzicht en bent een vraagbaak voor de overige afdelingen met betrekking tot de status van inkomende en uitgaande goederen.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een bruto basissalaris tussen de € 2800,- en de € 3500,-  per maand (op basis van kennis, kunde, leeftijd en opleiding;

 • 24 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld;

 • Elke dag gratis lunch met fruit, salade, soepen en verse broodjes;

 • 2% eindejaarsuitkering;

 • De mogelijkheid om elke werkdag te sporten in de gym in ons eigen Food Innovation Center.

 • Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel en verder hebben we toffe afdelings- en bedrijfsuitjes! Ook hebben we regelmatig andere leuke activiteiten zoals "heel Zandbergen bakt", een bingo, een pub quiz of zaalvoetbal.

 • 6 keer per jaar de mogelijkheid om tegen een scherp tarief vlees(-vervangers) te kunnen aanschaffen.

 • Een vaste stabiele baan waar je jezelf kunt ontwikkelen en kunt verder groeien in taken, verantwoordelijkheden en salaris.

 • Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn.

 • Onze slogan is niet voor niets "Innovation That Matters". Dus verwacht veel initiatieven die we "gewoon gaan doen", Jan Zandbergen Group staat nooit stil, dus je carrière ook niet. We bieden  in- en externe trainingen en opleidingen.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;

 • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring of kennis opgedaan met import- en export processen en documentatie, bijvoorbeeld binnen een logistieke omgeving of handelsorganisatie;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands of vloeiend Engels;

 • Ben je accuraat en administratief goed onderlegd; je draait je hand niet om voor een stapeltje papierwerk;

 • Heb je goede sociale vaardigheden; je communiceert helder en duidelijk en schakelt vlekkeloos tussen verschillende gesprekspartners en je talen.

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Administratief Medewerker Import/Export? Dan horen we graag van je!

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 150 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier bevinden we ons in het hart van Dutch Food Valley: de regio waar bedrijven en onderzoeksinstituten in de food een krachtig netwerk vormen en samen nieuwe kansen benutten. Naast ons hoofdkantoor en twee productielocaties bezit de Jan Zandbergen Group een inkoopkantoor in Curitiba, Brazilië waarbij er een vlotte en nauwkeurige toestroom van goederen gegarandeerd kan worden. Met ons tweede verkoopkantoor in London ervaren onze klanten een efficiënte aansluiting en brengt dit zekerheid voor in de toekomst.

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Mike.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!