Administratief Medewerker Front-Office

Solliciteer nu

Administratief Medewerker Front-Office

Bij Jan Zandbergen Group zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Front Office om ons team te komen versterken.

40 uur per week · Fulltime - Jan Zandbergen

OVER DE ROL

Als Administratief Medewerker Front Office heb je een representatieve en verantwoordelijke functie. Het ene moment stel je de juiste transportdocumentatie op, vervolgens sta je aan de balie een  Oekraïense chauffeur te woord, om daarna een chauffeur op ons parkeerterrein de weg te wijzen naar het juiste laadstation. Binnen Jan Zandbergen is logistiek topsport. Onze klanten verwachten een vlekkeloze afwikkeling van hun orders, of het nou de eerste keer is dat ze bij ons bestellen of al jaren trouwe klant zijn. Kwaliteit is de absolute norm. Samen met jouw directe collega houdt je een vlekkeloze transportadministratie bij en treed je op als het klantvriendelijke visitekaartje naar alle chauffeurs. Er heerst een directe collegiale sfeer, waar hard wordt gewerkt, ruimte is voor plezier en nieuwe initiatieven worden gewaardeerd.

WAT GA JE DOEN?

 • Je verzorgt alle soorten documentatie met betrekking tot het transport, denk aan bijvoorbeeld de CMR, pakbonnen en aanvullende documenten.

 • Je ontvangt en instrueert de externe chauffeurs bij aankomst en vertrek. Ook onderhoud  je contact (mail en telefoon) met de interne afdelingen voor een zo efficiënt mogelijk laad- en losproces.

 • Je schakelt nauw met interne afdelingen zoals voorraadbeheer om de logistieke processen in de gaten te houden en in goede banen te leiden.

 • Regelmatig intern overleg met de afdeling om processen te verbeteren.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Salaris tussen de €2.000,- en de €2.800,- op basis van een fulltime werkweek, onregelmatigheidstoeslag, overurentoeslag, 8% vakantiegeld, 2% eindejaarsgratificatie.

 • 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime werkweek én de mogelijkheid om vier extra vakantiedagen te kopen

 • Reiskostenvergoeding 0.23ct/km.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij een financieel gezonde werkgever.

 • De mogelijkheid om elke werkdag te sporten in de gym in ons eigen Food Innovation Center.

 • Gratis lunch elke dag met fruit, salade, soepen, verse broodjes uit de oven en volop keuze uit divers beleg.

 • Onze slogan is niet voor niets "Innovation That Matters". Dus verwacht veel initiatieven die we "gewoon gaan doen", Jan Zandbergen Group staat nooit stil, dus je carrière ook niet. We bieden in- en externe trainingen en opleidingen.

 • De mogelijkheid om 6x per jaar om tegen een scherp tarief mooie vlees- en vleesvervangers te kopen.

 • Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel en verder hebben we toffe afdelings- en bedrijfsuitjes, 2x per jaar zelfs voor het hele gezin! Ook hebben we regelmatig andere leuke activiteiten zoals "heel Zandbergen bakt", een bingo, een pub quiz of zaalvoetbal.

OVER JOU

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en daarnaast heb je bij voorkeur een opleiding richting logistiek gevolgd of heb je enige werkervaring binnen dit vak.

 • Je spreekt en schrijft Engels en kan ook goed communiceren in het Nederlands. Spreek je daarnaast Duits, Russisch of een andere moderne taal? Dan komt dat goed uit! Want ook dat kunnen we goed gebruiken in de communicatie met onze Chauffeurs.

 • Je bent administratief sterk onderlegd, je weet prioriteiten te stellen als geen ander en kan absoluut niet tegen stapels papier op je bureau.

 • De logistiek draait 24 uur per dag door, dus je beseft dat dit geen 9 tot 5 baan is. Je bent voor 40 uur per week inzetbaar, verdeeld over 5 dagen. Je werkt alleen in ochtend- of avonddienst, in overleg van ongeveer 6.00u (soms 5:00) tot 14.00u of van ongeveer 12.00u tot 20.00u. 

SOLLICITEER

Wil je ons team komen versterken als Administratief Medewerker Front Office? Dan horen we graag van je!

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 150 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier bevinden we ons in het hart van Dutch Food Valley: de regio waar bedrijven en onderzoeksinstituten in de food een krachtig netwerk vormen en samen nieuwe kansen benutten. Naast ons hoofdkantoor en twee productielocaties bezit de Jan Zandbergen Group een inkoopkantoor in Curitiba, Brazilië waarbij er een vlotte en nauwkeurige toestroom van goederen gegarandeerd kan worden. Met ons tweede verkoopkantoor in London ervaren onze klanten een efficiënte aansluiting en brengt dit zekerheid voor in de toekomst.

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een halve dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!