Administratief Medewerker Facturatie

Solliciteer nu

Administratief Medewerker Facturatie

Zoek jij een baan waar jij jouw nauwkeurigheid en accuratesse kunt toepassen? Lees snel verder! 

32-40 uur · Jan Zandbergen Group

OVER JAN ZANDBERGEN

Jan Zandbergen is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 150 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier bevinden we ons in het hart van Dutch Food Valley: de regio waar bedrijven en onderzoeksinstituten in de food een krachtig netwerk vormen en samen nieuwe kansen benutten. Naast ons hoofdkantoor en twee productielocaties bezit de Jan Zandbergen Group een inkoopkantoor in Curitiba, Brazilië waarbij er een vlotte en nauwkeurige toestroom van goederen gegarandeerd kan worden. Met ons tweede verkoopkantoor in London ervaren onze klanten een efficiënte aansluiting en brengt dit zekerheid voor in de toekomst.

OVER DE ROL

Bij Jan Zandbergen hebben een van de modernste magazijnen in de voedingsmiddelenindustrie. Het logistieke team van 30 collega’s is strak op elkaar ingespeeld, zodat elke order zo efficiënt mogelijk wordt samengesteld en op weg kan naar onze klanten in heel Europa. Bij ons is de klant koning en staat kwaliteit altijd voorop. Zo is geen dag, maar ook geen order hetzelfde. In ons magazijn werken dagelijks in totaal 90 medewerkers.

Voor het kantoor naast onze productie locatie zoeken we een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de controle van de facturatie van onze uitzendkrachten.  
Jij hebt hiervoor regelmatig contact met uitzendbureaus en zorgt dat zij op tijd weten wat de planning aan uitzendkrachten moet worden voor de dag erna. Je voert dagelijks nieuwe medewerkers in het systeem met hun NAW gegevens en paspoort en zorgt dat het uurloon en andere gegevens kloppen. 

Via het kloksysteem komt de urenlijst bij jou binnen, jij controleert het aantal gewerkte uren en het  uurloon op juistheid. Wanneer er onjuistheden zijn, dan neem je contact op met het uitzendbureau en stelt eventueel een creditnota op. 

Bij elke start van nieuwe uitzendkrachten  plan je een basiscurcus HCCP en veiligheid in bij de afdeling Kwaliteit en zorgt dat er iemand klaarstaat voor ze om op te vangen.  Ook zorg je voor het aanmaken van een kluis sleutel, het activeren van de badge zodat ze hun uren kunnen registreren. Daarna informeer jij de Teamleider over de start van deze uitzendkrachten. 

Naast het proces omtrent uitzendkrachten check jij ook de facturen en pakbonnen van onze vervoerders die de producten van onze webshop The Meatlovers verzend. Jij checkt of ze de juiste hoeveelheid aan pakketten verzenden. Klopt de pakbon niet, dan zoek je contact met de vervoerder en maakt eventueel correcties aan.

Jij verzorgt de aanlevering van de juiste, correcte facturen en pakbonnen. Controle en fiattering van urenlijsten en pakbonnen wordt vervolgens door de Manager van de afdeling gedaan. 

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en meer verantwoordelijkheden krijgen? Dat kan natuurlijk ook! Nadat je bent ingewerkt in de "normale" taken ga je samen met de teamleiding kijken welke taken je er eventueel bij kunt krijgen zodat je werk altijd een uitdaging blijft.  Heb jij goede ideeën over hoe ons proces kunt verbeteren? Dan zou je kunnen deelnemen aan een van de verbeterprojecten. Ben je goed in het uitwerken van werkinstructies, of wil je de subsidies uitpluizen en uren bijhouden voor ons project WBSO? De mogelijkheden zijn eindeloos!

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een MBO werk-en denkniveau en het liefst al wat ervaring in een administratieve rol.
 • Je bent een teamplayer die graag meedenkt met de afdeling en de handen uit de mouwen steekt.
 • Je kan goed schakelen tussen verschillende taken.
 • Je bent secuur en nauwkeurig en houdt ervan om financiële overzichten bij te houden.
 • Je bent proactief, ziet snel oplossingen en bent vind het leuk om met een kleine taak een grote impact te maken.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een nette beloning conform Slagers CAO. Uiteraard houden we rekening met je eerder opgedane ervaring en je opleidingsniveau. Alles is in goed overleg.

 • Ontzettend veel interne en externe opleidings- en groeimogelijkheden.

 • Een jaarcontract, met intentie tot vaste aanstelling binnen ons bedrijf. Je bent onderdeel van een hecht divers team, waar “een team, een taak” het motto is.

 • Je gaat werken bij Diviande, onderdeel van de Jan Zandbergen Group. Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn en waar ontwikkeling en innovatie (van onze producten én onze mensen) voorop staat.

 • 25 vakantiedagen per jaar

 • Ontzettend leuke Diviande collega’s!

SOLLICITEER

Zie jij zelf hier al zitten? Dan horen we graag van je!

Inhoudelijke reactie

Wanneer je hebt gesolliciteerd bij Jan Zandbergen Group krijg je altijd binnen een werkweek inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Je ontvangt van ons een mail met toelichting, of je wordt gebeld door onze recruiter Sharon.

Eerste gesprek

Je bent gebeld door onze recruiter en krijgt een uitnodiging voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse klik en kennismaking. Als die er is wordt je op korte termijn uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat werken binnen Jan Zandbergen Group inhoudt en de vacature wordt verder doorgesproken. Als het schikt laten we je na afloop van dit gesprek graag meer zien van ons bedrijf en de afdeling waar je komt te werken.

Meeloopdag

We kiezen voor de lange termijn; dus vaak vinden wij het verstandig dat je een (halve) dag meeloopt op de afdeling. Je krijgt hierdoor de kans om een goed, realistisch beeld te krijgen van de functie, en en je toekomstige collega's te spreken over hoe zij hun baan ervaren.

Aanbod

Indien we (jij en wij) nog steeds enthousiast zijn krijg je van ons een korte, bondige aanbieding via de mail. Ga je akkoord? Dan heten we je van harte welkom binnen Jan Zandbergen Group als nieuwe collega!